Schildersbedrijf Alphen aan den Rijn

Gerenommeerd Schildersbedrijf Alphen aan den Rijn

Heeft u een schildersbedrijf nodig voor een schilderklus in Alphen aan den Rijn? Neem dan contact op met JvD Onderhouds Groep. Zowel bedrijven als particulieren schakelen ons in voor binnen of buiten schilderwerk. We zijn gecertificeerd en nemen groot en klein schilderwerk aan. Ook profiteert u altijd van vijf jaar garantie op schilderwerk en bent u verzekerd van A-kwaliteit. Meer weten? Vraag gratis een offerte aan via deze website of neem telefonisch contact op met ons schildersbedrijf.

Schilderbedrijf Noordwijk

Dé schilder voor particulieren en bedrijven

Voor iedere schilderopdracht in Alphen aan den Rijn kunt u vertrouwen op ons schildersbedrijf. Uw muren, plafonds en houtwerk zijn bij ons bedrijf in goede handen. Uiteraard beschikken al onze schilders over een VCA veiligheidscertificaat. Behalve goed, werken onze schilders dus ook veilig en verantwoord. Iedereen kan bij ons terecht: particulieren, bedrijven, VVE’s, scholen, verhuurders en ook woningcorporaties. Ons dienstenpakket bestaat uit:

35 jaar werkervaring

JVD Onderhoudsgroep 35 jaar werkervaring

5 jaar garantie

Snel schakelen

Afspraak = afspraak

JVD Onderhoudsgroep afspraken
schilderwerk

Binnenschilderwerk

Wilt u binnen iets laten schilderen? In Alphen aan den Rijn neemt u hiervoor contact op met ons schildersbedrijf. Wij schilderen onder andere kozijnen, muren, behang, plafonds, vloeren en trappen. Onze vakmensen werken zowel met de verfroller, kwast als met de latex verfspuit. We werken snel, planmatig en leveren altijd vakwerk. Zo kunt u binnen no-time genieten van een mooi geschilderd huis of pand.

Buiten schilderen

Laat ons ook het houtwerk aan de buitenkant en rondom uw huis, appartement of bedrijfspand in Alphen aan den Rijn voor u schilderen. Zo is uw houtwerk beschermd tegen elementen en blijft het langer mooi. Om goed beschermd te blijven moet u hiervoor elke vijf jaar een schilder laten langskomen. Wij schilderen niet alleen uw ramen en deuren, maar ook uw schuur, schutting en dakkapel. U vraagt, wij schilderen!

Schilderen, onderhoud en meer in Alphen aan den Rijn

Wilt u voorkomen dat u in uw drukke schema vergeet om te schilderen? Door te kiezen voor planmatig onderhoud in Alphen aan den Rijn door ons schildersbedrijf, wordt uw houtwerk altijd op tijd geschilderd. Ook reparatieonderhoud om een pand weer gereed te maken voor de verhuur is mogelijk. Hierbij kunnen we ook stucwerk verzorgen en houtrot behandelen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Benieuwd naar de opties? Neem contact op

Wattstraat 28F,
2723 RC Zoetermeer

T 079 7850734
E info@jvdonderhoudsgroep.nl

  Schildersbedrijf met goed opgeleide schilders

  Voor goede vastgoedzorg gaat u naar JvD Onderhouds Groep. Met goed opgeleide schilders en A-klasse materiaal, levert ons schildersbedrijf u altijd vakwerk. Huur ons in Alphen aan den Rijn in voor schilderwerk. Bij ons profiteert u altijd van deze fijne voordelen:

  • 35 jaar werkervaring
  • Snel schakelen
  • 5 jaar garantie op schilderwerk
  • Afspraak = afspraak
  Schildersbedrijf Zoetermeer en omgeving - Onderhoud de Klup

  Schildersbedrijf nodig in Alphen aan den Rijn? Bel ons

  Zoekt u een goede schilder voor vakkundig schilderwerk in Alphen aan den Rijn? U kunt terecht bij ons schildersbedrijf. Via onze website vraagt u gemakkelijk een offerte aan. Verder zijn we ook telefonisch bereikbaar op 079-7850734 of via de mail op info@jvdonderhoudsgroep.nl.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Powered by