Schildersbedrijf Amsterdam

Schildersbedrijf Amsterdam – 35 jaar werkervaring

Wilt u een schildersbedrijf inschakelen voor schilderwerk in Amsterdam? Kies dan voor JvD Onderhouds Groep. Onze gecertificeerde schilder is beschikbaar voor binnen- en buitenschilderwerk. Wij schilderen bij bedrijven en particulieren en doen grote en kleine schilderklussen. Ook bent u bij ons altijd verzekerd van vijf jaar garantie op schilderwerk en gebruiken we materiaal van A-klasse kwaliteit. Vraag gratis een offerte aan via deze website of bel ons schildersbedrijf.

schildersbedrijf zoetermeer

Dé schilder voor binnen en buiten

Ons schildersbedrijf is beschikbaar voor al uw schilderwerk in Amsterdam. Uw muren, plafonds en houtwerk zijn bij ons bedrijf in goede handen. We schilderen niet alleen netjes, maar ook veilig. Daarom beschikken al onze schilders over het veiligheidscertificaat VCA. Iedereen kan bij ons terecht: particulieren, bedrijven, scholen, VVE’s, de gemeente en ook woningcorporaties. We helpen u graag met:

35 jaar werkervaring

JVD Onderhoudsgroep 35 jaar werkervaring

5 jaar garantie

Snel schakelen

Afspraak = afspraak

JVD Onderhoudsgroep afspraken
schilderwerk

Interieur schilderen

In Amsterdam kunt u bij ons schildersbedrijf terecht voor al uw binnenschilderwerk. Onze schilders zorgen voor strakke plafonds en muren, maar schilderen ook vloeren, trappen, deuren en kozijnen. Onze vakmensen werken niet alleen met een verfroller en de kwast, maar kunnen ook latex spuiten. Verder werkt ons schildersbedrijf niet alleen goed, maar ook snel en georganiseerd. Hierdoor kunt u binnen no-time genieten van uw opgeknapte huis of bedrijfspand.

Buiten schilderen

Ons schildersbedrijf helpt u ook met het schilderwerk aan de buitenkant van uw huis, appartement of pand. Goed schilderwerk zorgt namelijk voor een verzorgde uitstraling. En het beschermt uw houtwerk tegen de elementen. Buitenschilderwerk moet gemiddeld elke vijf jaar worden vernieuwd. Onze schilder schildert naast uw ramen en deuren, ook uw tuinhuisje, schutting, carport en veranda.

Schilderen, onderhoud en meer in Amsterdam

U huurt ons schildersbedrijf in Amsterdam in voor schilderwerk, maar ook voor de behandeling van houtrot en eersteklas stucwerk. Daarnaast bieden we ook reparatieonderhoud aan. Hierdoor is uw woning of pand altijd goed onderhouden en is een verhuurpand snel weer gereed voor de volgende huurder. Informeer naar de voorwaarden!

Benieuwd naar de opties? Neem contact op

Wattstraat 28F,
2723 RC Zoetermeer

T 079 7850734
E info@jvdonderhoudsgroep.nl

  Schildersbedrijf met ervaren schilders

  Voor uitstekende vastgoedzorg gaat u naar JvD Onderhouds Groep. Met ervaren schilders en A-klasse materiaal, levert ons schildersbedrijf u altijd topkwaliteit. Schakel ons in Amsterdam in voor schilderwerk. Bovendien profiteert u altijd van deze fijne voordelen:

  • 35 jaar werkervaring
  • 5 jaar garantie op schilderwerk
  • Snel schakelen
  • Afspraak = afspraak
  Bedrijsfbussen op parkeerplaats

  Schildersbedrijf nodig in Amsterdam? Bel ons

  Schildersbedrijf inzetten voor schilderwerk in Amsterdam? Wij zijn er voor particulieren en bedrijven. Vraag een gratis offerte aan via de button of pak de telefoon en bel 079-7850734. Wij helpen u graag.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Powered by