Schildersbedrijf Delft

Gerenommeerd Schildersbedrijf Delft

Heeft u een schildersbedrijf nodig voor schilderwerk in Delft? Kies voor JvD Onderhouds Groep. U kunt ons inschakelen wanneer u binnen of buiten iets wilt laten schilderen door een ervaren schilder. Zowel grote als kleine schilderopdrachten zijn welkom. Van particulieren, maar ook van bedrijven. Verder profiteert u altijd van een vijfjarige garantie op ons schilderwerk en heeft u de zekerheid dat we alleen materiaal van A-klasse kwaliteit gebruiken. Bel ons schildersbedrijf gerust voor vragen of een gratis offerte.

Woning in steigers met spandoek en hoogerker schuin

Dé schilder voor binnen en buiten

Voor elke schilderopdracht in Delft kunt u vertrouwen op ons schildersbedrijf. We nemen grote en kleine schilderklussen aan en zorgen ervoor dat alles netjes onderhouden blijft. We schilderen niet alleen netjes, maar ook veilig. Daarom beschikken al onze vakmensen over een VCA veiligheidscertificaat. Iedereen kan bij ons aankloppen: particulieren, bedrijven, VVE’s, scholen, verhuurders en ook woningcorporaties. Onze schilders helpen u graag met:

35 jaar werkervaring

JVD Onderhoudsgroep 35 jaar werkervaring

5 jaar garantie

Snel schakelen

Afspraak = afspraak

JVD Onderhoudsgroep afspraken
schildersbedrijf zoetermeer

Schilderwerk interieur

Wilt u uw interieur laten schilderen? In Delft belt u hiervoor ons schildersbedrijf. We schilderen muren, plafonds, kozijnen, trappen, vloeren en behangwerk. We werken niet alleen met de verfroller, maar ook met de kwast en ook voor latex spuitwerk kunt u bij ons terecht. We werken snel, georganiseerd en leveren altijd kwaliteit. Zo kunt u binnen no-time genieten van uw opgeknapte woning of pand.

Voor al uw buitenschilderwerk

Wij staan ook voor u klaar voor het schilderwerk aan de buitenkant van uw huis, appartement of pand. Op deze manier is het beter beschermd tegen het gure buitenweer en blijft het langer mooi. Daarom is het verstandig om hiervoor eens in de vijf jaar een schilder te laten langskomen. Wij schilderen deuren, deurposten en kozijnen, maar ook uw tuinhuis, schutting en carport. Zo gaat het hout veel langer mee!

Benieuwd naar de opties? Neem contact op

Wattstraat 28F,
2723 RC Zoetermeer

T 079 7850734
E info@jvdonderhoudsgroep.nl

  Schilderen, onderhoud en meer in Delft

  Wilt u voorkomen dat u in uw drukke schema vergeet om een schilder in te huren? Wie in Delft woont lost dit gemakkelijk op door ons schildersbedrijf in te huren voor periodiek onderhoud. Hierdoor ziet uw woning, appartement of bedrijfspand er altijd keurig uit. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor reparatieonderhoud, eersteklas stucwerk en de behandeling van houtrot. Bel ons gerust voor meer informatie.

  Bedrijfsbussen binnen 2 close up logo JVD

  Gerenommeerd schildersbedrijf met ervaren schilders

  Voor goede vastgoedzorg gaat u naar JvD Onderhouds Groep. Dankzij ervaren schilders en A-klasse materiaal, levert ons schildersbedrijf u altijd de beste kwaliteit. Voor schilderwerk in Delft: u kunt op ons rekenen. We onderscheiden ons op de volgende punten:

  • 5 jaar garantie op schilderwerk
  • Afspraak = afspraak
  • 35 jaar werkervaring
  • Snel schakelen

   

  Schildersbedrijf nodig in Delft? Gratis offerte

  Heeft u behoefte aan een goede schilder voor uitstekend schilderwerk in Delft? Dan neemt u contact op met ons schildersbedrijf. Vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website of bel ons op 079-7850734. U kunt ons ook mailen op info@jvdonderhoudsgroep.nl.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Powered by