Schildersbedrijf Dordrecht

Schildersbedrijf Dordrecht – Groot en klein onderhoud

Heeft u een schildersbedrijf nodig in Dordrecht? Neem dan contact op met JvD Onderhouds Groep. Onze schilders werken goed en veilig en schilderen zowel binnen als buiten. Groot of klein onderhoud? We doen het allebei! Voor zowel bedrijven als particulieren. Net als u willen we het best mogelijke resultaat. Daarom gebruiken we alleen A-klasse materialen. Ook leveren we altijd vijf jaar garantie op al ons schilderwerk. Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website of bel ons schildersbedrijf.

schilderwerk

Gecertificeerd schildersbedrijf

Ons schildersbedrijf is in te huren voor al uw schilderwerk in Dordrecht. Zowel uw binnen- als buitenschilderwerk is bij onze schilders in ervaren handen. Zoals u mag verwachten, zijn onze vakmensen ook gecertificeerd. Behalve goed, werken onze schilders dus ook veilig en verantwoord. Wij helpen iedereen: particulieren, bedrijven, scholen, VVE’s, de gemeente en ook woningcorporaties. Ons dienstenpakket bestaat uit:

35 jaar werkervaring

JVD Onderhoudsgroep 35 jaar werkervaring

5 jaar garantie

Snel schakelen

Afspraak = afspraak

JVD Onderhoudsgroep afspraken
Schildersbedrijf Zoetermeer en omgeving - Onderhoud de Klup

Interieur schilderen

Ons schildersbedrijf helpt u in Dordrecht bij het schilderen van uw interieur. Wij kunnen de plafonds en wanden voor u sauzen of spuiten met latex en ook het houtwerk, zoals de trappen en kozijnen, voor u verven. Ons schildersbedrijf werkt vlot, georganiseerd en levert altijd kwaliteit. Zo kunt u binnen no-time genieten van een mooi geschilderd huis of pand.

Buitenschilderwerk

Met buitenschilderwerk kunnen we het hout aan de buitenkant én rondom uw huis of bedrijfspand in Dordrecht voor u in de verf zetten. Goed schilderwerk zorgt namelijk voor een mooie uitstraling. Ook beschermt het uw houtwerk tegen de elementen. Daarom is het verstandig om hier om de vijf jaar een schilder voor langs te laten komen. Wij schilderen naast deuren, deurposten en kozijnen ook uw tuinhuisje, dakkapel en carport. Heeft u een ander verzoek? Vraag het gerust!

Schilderen, onderhoud en meer in Dordrecht

Ons schildersbedrijf kan in Dordrecht meer voor u doen dan schilderen alleen. Zo verzorgen we ook stucwerk en kunnen we houtrot voor u behandelen. Verder verzorgen we ook mutatieonderhoud om een pand tussen twee huurders in op te knappen en natuurlijk periodiek onderhoud waarmee we uw woning of bedrijfspand in topconditie houden. Bel ons gerust voor meer informatie.

Benieuwd naar de opties? Neem contact op

Wattstraat 28F,
2723 RC Zoetermeer

T 079 7850734
E info@jvdonderhoudsgroep.nl

  JvD Onderhouds Groep: ervaren schildersbedrijf

  Vaardige schilder nodig? U kunt terecht bij JvD Onderhouds Groep. Ons schildersbedrijf staat voor kwaliteit en werkt daarom altijd met A-klasse producten en gecertificeerde schilders. Voor al uw schilderwerk in Dordrecht kunt op ons rekenen. Onze pluspunten zijn:

  • 5 jaar garantie op schilderwerk
  • Snel schakelen
  • Afspraak = afspraak
  • 35 jaar werkervaring
  Bedrijsfbussen op parkeerplaats

  Schildersbedrijf inschakelen in Dordrecht? Gratis offerte

  Schildersbedrijf inzetten voor binnen- of buitenschilderwerk in Dordrecht? Wij helpen particulieren en bedrijven. Vraag een gratis offerte aan via onze website of bel. We zijn telefonisch bereikbaar op 079-7850734 of door te mailen op info@jvdonderhoudsgroep.nl

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Powered by