Schildersbedrijf Gouda

Gecertificeerd Schildersbedrijf Gouda

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Gouda? JvD Onderhouds Groep kan u helpen. Schakel ons in voor binnen- en buitenschilderwerk door een ervaren schilder. Wij helpen zowel bedrijven als particulieren met grote en kleine schilderklussen. Daarnaast profiteert u altijd van een vijfjarige garantie op schilderwerk en het gebruik van A-klasse materialen. Vraag een vrijblijvende offerte aan op deze website of neem telefonisch contact op met ons schildersbedrijf.

Onderhoud huis achterkant raamkozijn steiger spandoek

Betrouwbaar schildersbedrijf

Met ons schildersbedrijf beschikt u over ervaren krachten. We pakken grote en kleine klussen aan en zorgt ervoor dat alles netjes onderhouden blijft. We schilderen naast goed, ook veilig. Daarom hebben al onze vakmensen hun VCA veiligheidscertificaat. Iedereen kan bij ons terecht. Behalve particulieren en bedrijven, zijn dus ook scholen, verhuurders, VVE’s en andere partijen van harte welkom. We helpen u graag met:

35 jaar werkervaring

JVD Onderhoudsgroep 35 jaar werkervaring

5 jaar garantie

Snel schakelen

Afspraak = afspraak

JVD Onderhoudsgroep afspraken
Onderhoud huis trap hoogwerker

Binnen schilderen

Heeft u binnen schilderwerk dat u wilt uitbesteden? In Gouda kunt u dan terecht bij ons schildersbedrijf. We schilderen plafonds en muren, maar ook vloeren, trappen, deuren en kozijnen. We werken zowel met de verfroller, kwast als met latex spuitwerk. Onze schilders werken vlot, planmatig en leveren altijd kwaliteit. Hierdoor kunt u binnen de kortste keren genieten van een mooi geschilderd huis of pand.

Buiten schilderen

Ook het hout aan de buitenkant en rondom uw huis of pand in Gouda kunnen we voor u schilderen. Op deze manier is het beter bestand tegen het gure buitenweer en gaat het langer mee. Het is dan ook aan te raden om het schilderwerk om de vijf jaar te vernieuwen. Onze schilder schildert naast uw ramen en deuren ook ander houtwerk, zoals uw dakkapel, veranda, schuur, schutting en tuinhuis. Heeft u een ander verzoek? Vraag het gerust!

Schilderen, onderhoud en meer in Gouda

Naast puik schilderwerk kunt u ons ook inschakelen voor stucwerk en de behandeling van houtrot. Ook met periodiek onderhoud en mutatieonderhoud in Gouda kan ons schildersbedrijf u helpen. Zo houden we uw huis of pand in goede conditie of is het snel weer gereed voor de verhuur. Informeer naar de prijzen!

Benieuwd naar de opties? Neem contact op

Wattstraat 28F,
2723 RC Zoetermeer

T 079 7850734
E info@jvdonderhoudsgroep.nl

  Schildersbedrijf met goed opgeleide schilders

  Ervaren schilder nodig? Neem gerust contact op met JvD Onderhouds Groep. Ons schildersbedrijf levert altijd topkwaliteit, werkt met ervaren schilders en de beste materialen. Schakel ons in Gouda in voor het schilderen van uw woning, appartement of pand. Dan profiteert u bovendien van deze fijne voordelen:

  • Afspraak = afspraak
  • 35 jaar werkervaring
  • Snel schakelen
  • 5 jaar garantie op schilderwerk
  Schildersbedrijf Zoetermeer. Bedrijfsbus voor kerk na onderhoud

  Schildersbedrijf inschakelen in Gouda? Bel gerust

  Heeft u behoefte aan een ervaren schilder voor vakkundig schilderwerk in Gouda? Neem dan gerust contact op met ons schildersbedrijf. Via deze website vraagt u gemakkelijk een scherpe offerte aan. Of pak de telefoon en bel ons op 079-7850734.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Powered by