Schildersbedrijf Rotterdam

Schildersbedrijf Rotterdam – Groot en klein onderhoud

Zoekt u een schildersbedrijf in Rotterdam? Neem dan contact op met JvD Onderhouds Groep. We werken goed en veilig en schilderen zowel binnen als buiten. Wij helpen zowel bedrijven als particulieren met grote en kleine klussen. Wij garanderen vakwerk, daarom gebruiken we alleen materiaal van topkwaliteit. Ook leveren we vijf jaar garantie op ons schilderwerk. Bel ons schildersbedrijf gerust voor meer informatie of een gratis offerte.

Onderhoud hoogwerker appartement

Eersteklas schilderwerk nodig?

Met ons schildersbedrijf heeft u betrouwbare schilders tot uw beschikking. Uw muren, plafonds en houtwerk zijn bij onze schilders in kundige handen. Maar behalve goed, werken we natuurlijk ook veilig. Daarom beschikken al onze schilders over een veiligheidscertificaat. Wij helpen iedereen. Behalve bedrijven en particulieren zijn dus ook andere partijen, zoals scholen, verhuurders en VVE’s van harte welkom. Onze services zijn:

35 jaar werkervaring

JVD Onderhoudsgroep 35 jaar werkervaring

5 jaar garantie

Snel schakelen

Afspraak = afspraak

JVD Onderhoudsgroep afspraken
Plafond binnen sausen schilderen schilderwerk

Binnen schilderen

Heeft u binnen schilderwerk dat u wilt uitbesteden? In Rotterdam kunt u dan terecht bij ons schildersbedrijf. Onze schilder kan de plafonds en muren voor u sauzen of airless spuiten met latex. Uw houtwerk, zoals trappen, deurposten en kozijnen, kunnen we voor u schilderen. We werken vlot, planmatig en leveren altijd vakwerk. Hierdoor kunt u binnen no-time genieten van strak schilderwerk.

Buiten schilderwerk

Laat ons ook het hout aan de buitenkant van uw huis, appartement of pand in Rotterdam schilderen. Dan is uw houtwerk beter beschermd tegen het gure buitenweer en gaat het langer mee. Laat ons daarom elke vijf jaar langskomen. Naast deuren, deurposten en kozijnen, schilderen we ook uw schuur, dakkapel en overkapping. Uw verzoek, wij schilderen!

Schilderen, onderhoud en meer in Rotterdam

Behalve voor schilderen, huurt u in Rotterdam ons schildersbedrijf ook in voor stucwerk, de behandeling van houtrot en reparatieonderhoud. Zo maakt uw huis of pand altijd een keurige indruk en zijn uw verhuurde panden snel weer gereed voor de volgende huurder. Bel ons vrijblijvend voor meer informatie.

Benieuwd naar de opties? Neem contact op

Wattstraat 28F,
2723 RC Zoetermeer

T 079 7850734
E info@jvdonderhoudsgroep.nl

  JvD Onderhouds Groep: ervaren schildersbedrijf

  Voor goede vastgoedzorg neemt u contact op met JvD Onderhouds Groep. Met ervaren schilders en A-klasse materiaal, levert ons schildersbedrijf u altijd vakwerk. Schakel ons in Rotterdam in voor het schilderen van uw woning, appartement of pand. We onderscheiden ons op de volgende punten:

  • 5 jaar garantie op schilderwerk
  • 35 jaar werkervaring
  • Afspraak = afspraak
  • Snel schakelen
  Schilderbedrijf Noordwijk

  Contact schildersbedrijf Rotterdam

  Heeft u behoefte aan een gecertificeerde schilder voor schilderwerk in Rotterdam? U kunt terecht bij ons schildersbedrijf. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via onze website. Ook kunt u ons bellen via 079-7850734.
  of mailen op info@jvdonderhoudsgroep.nl.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Powered by