Schilderwerk

Binnen Schilderwerk
Goed binnen schilderwerk staat garant voor een mooi, verzorgd en persoonlijke uitstraling van uw interieur. Wij van JvD Onderhouds Groep zorgen voor een goede voorbereiding en soepele uitvoering van het binnen schilderwerk. Onze professionele medewerkers zijn zich ervan bewust hoe belangrijk het interieur van uw woning is en voeren dit perfect uit, zodat u straks kan genieten van een mooi eindresultaat. Binnen schilderwerk houdt in het schilderen van muren, plafonds, kozijnen, trappen, vloeren en behangwerk.

 

Voor al uw binnen schilderwerk kunt u vertrouwen op de vakmensen van JvD Onderhouds Groep uit Zoetermeer. Wij sausen-spuiten en/of schilderen uw gewenste ruimte volledig naar uw wens. Wij kunnen indien nodig ook zorgen voor behandelingswerkzaamheden.

Schilderwerk

Buiten Schilderwerk

Buitenschilderwerk is van belang voor een huis en moet daarom regelmatig gebeuren. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om dakkapellen, kozijnen, deurposten en deuren, maar ook schuren, tuinhuisjes, schuttingen en veranda’s hebben om de zoveel tijd een schilderbeurt nodig.

 

Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van het hout zijn kwaliteit behoudt. Wij werken alleen met klasse A producten welke garant staan voor vrijwel elke weersomstandigheden waarin u terecht kunt komen.

Neem vrijblijvend contact met ons op