Schildersbedrijf Spijkenisse

Gerenommeerd schildersbedrijf Spijkenisse

Zoekt u een schildersbedrijf in Spijkenisse? JvD Onderhouds Groep kan u helpen. Ons bedrijf beschikt over het keurmerk “de betere schilder” en is beschikbaar voor binnen- en buitenschilderwerk. Wij schilderen bij zowel bedrijven als particulieren en nemen groot en klein schilderwerk voor onze rekening. Daarnaast profiteert u altijd van een vijfjarige garantie op schilderwerk en het gebruik van A-klasse materialen. Vraag gratis een offerte aan op de website of bel ons schildersbedrijf.

schildersbedrijf Spijkenisse

Dé schilder voor binnen en buiten

Met ons schildersbedrijf heeft u betrouwbare schilders. Ons bedrijf pakt in Spijkenisse grote en kleine schilderklussen aan en zorgt ervoor dat alles netjes onderhouden blijft. We schilderen naast goed ook veilig. Daarom beschikken al onze vakmensen over het veiligheidscertificaat VCA. Iedereen kan bij ons aankloppen: particulieren, bedrijven, scholen, VVE’s, de gemeente en ook woningcorporaties. We helpen u graag met:

35 jaar werkervaring

JVD Onderhoudsgroep 35 jaar werkervaring

5 jaar garantie

Snel schakelen

Afspraak = afspraak

JVD Onderhoudsgroep afspraken
Plafond binnen sausen schilderen schilderwerk

Interieur schilderen

Wilt u uw interieur laten schilderen? In Spijkenisse neemt u hiervoor contact op met ons schildersbedrijf. Laat ons uw muren en plafonds voor u sauzen of airless spuiten met latex en uw houtwerk, zoals trappen en kozijnen, voor u verven. We werken vlot, planmatig en leveren altijd vakwerk. Hierdoor kunt u binnen no-time genieten van een mooi geschilderd huis of pand.

Buitenschilderwerk

Schakel onze schilder ook gerust in voor het buitenschilderwerk van uw woning of bedrijf in Spijkenisse. Houtwerk dat goed in de verf zit, heeft namelijk een verzorgde uitstraling. En het beschermt uw houtwerk ook tegen weer en wind. Hiervoor dient schilderwerk in de buitenlucht meestal om de vijf jaar te worden herhaald. Ons schildersbedrijf schildert niet alleen deuren en kozijnen voor u, maar ook ander houtwerk, zoals uw schuur, schutting en dakkapel. Op deze manier gaat hout langer mee!

Schilderen, onderhoud en meer in Spijkenisse

Schilderen, stucen en houtrot behandelen: we doen het allemaal. Maar ook voor periodiek onderhoud kunt u bij ons terecht. In Spijkenisse kunt u hiervoor namelijk gewoon ons schildersbedrijf inschakelen. En ook met het opknappen van verhuurde panden met mutatieonderhoud kunt u bij ons terecht. Bel ons vrijblijvend voor meer informatie of vraag een gratis offerte aan.

Benieuwd naar de opties? Neem contact op

Wattstraat 28F,
2723 RC Zoetermeer

T 079 7850734
E info@jvdonderhoudsgroep.nl

  JvD Onderhouds Groep: gerenommeerd schildersbedrijf

  Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in de vastgoedzorg. Ons schildersbedrijf staat voor een uitstekende service en maakt daarom altijd gebruik van A-klasse producten en goed opgeleide schilders. Schilderwerk in Spijkenisse? U kunt op ons rekenen! Onze pluspunten zijn:

  • Snel schakelen
  • 35 jaar werkervaring
  • 5 jaar garantie op schilderwerk
  • Afspraak = afspraak

  Ervaren schildersbedrijf in Spijkenisse voor particulieren en bedrijven

  Schildersbedrijf inschakelen in Spijkenisse? Vrijblijvende offerte

  Schildersbedrijf inzetten voor binnen- of buitenschilderwerk in Spijkenisse? Wij zijn er voor zowel particulieren als bedrijven. Via de button vraagt u gemakkelijk een gratis offerte aan. Ook kunt u ons bellen via 079-7850734 of via de mail op info@jvdonderhoudsgroep.nl

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Powered by