Schildersbedrijf Waddinxveen

Ervaren Schildersbedrijf Waddinxveen

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Waddinxveen? Dan kunt u terecht bij JvD Onderhouds Groep. Bedrijven en particulieren kunnen ons inschakelen voor binnen- en buitenschilderwerk. We pakken grote en kleine klussen aan! Ook staan we voor kwaliteit. Daarom geven we vijf jaar garantie op ons schilderwerk en werken we altijd met ervaren schilders en materiaal van A-klasse kwaliteit. Vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website of bel ons schildersbedrijf.

Plafond binnen sausen schilderen schilderwerk

Eersteklas schilderwerk nodig?

Met ons schildersbedrijf beschikt u over betrouwbare schilders in Waddinxveen. Zowel uw binnen- als buitenschilderwerk is bij ons bedrijf in vaardige handen. Uiteraard zijn we ook gecertificeerd. Behalve goed, werken onze schilders dus ook verantwoord en veilig. Iedereen kan bij ons aankloppen: particulieren, bedrijven, scholen, VVE’s, de gemeente en ook woningcorporaties. Onze diensten zijn:

35 jaar werkervaring

JVD Onderhoudsgroep 35 jaar werkervaring

5 jaar garantie

Snel schakelen

Afspraak = afspraak

JVD Onderhoudsgroep afspraken
Houtrot reparatie en schilderwerk

Binnenschilderwerk

Heeft u binnenschilderwerk dat u wilt uitbesteden? In Waddinxveen belt u hiervoor ons schildersbedrijf. Onze schilders zorgen voor mooi geschilderde muren, plafonds, kozijnen, trappen, vloeren en behangwerk. Ze zijn bedreven met de verfroller en kwast, maar ook voor latex spuitwerk kunt u bij ons terecht. Dankzij onze ervaren schilders en een goede planning is uw schilderklus snel afgerond. U ondervindt dan ook weinig hinder van onze aanwezigheid.

Houtwerk buiten schilderen

Onze schilder helpt u ook met het schilderwerk aan de buitenkant van uw woning, appartement of bedrijfspand in Waddinxveen. Zo is het beschermd tegen het weer en gaat het langer mee. Buitenschilderwerk moet gemiddeld ongeveer om de vijf jaar worden vernieuwd. Onze schilder schildert niet alleen deuren en kozijnen, maar ook uw dakkapel, veranda, schuur, schutting en tuinhuis. Zo gaat het hout langer mee!

Schilderen, onderhoud en meer in Waddinxveen

In Waddinxveen kunt u ons inschakelen voor meer dan alleen schilderwerk. Wij leveren namelijk ook eersteklas stucwerk en behandelen houtrot waarmee we uw houtwerk vaak nog kunnen redden. Ook voor periodiek- en mutatieonderhoud kunt u bij ons terecht. We zorgen ervoor dat uw huis of pand altijd een nette indruk maakt en dat uw verhuurpanden snel weer gereed zijn voor de volgende huurder. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Benieuwd naar de opties? Neem contact op

Wattstraat 28F,
2723 RC Zoetermeer

T 079 7850734
E info@jvdonderhoudsgroep.nl

  Schildersbedrijf met bekwame schilders

  Wij zijn dé specialist in vastgoedzorg. Ons schildersbedrijf staat voor kwaliteit en maakt daarom altijd gebruik van A-klasse producten en gecertificeerde schilders. Huur ons in Waddinxveen in voor het schilderen van uw woning, appartement of pand. Bij ons profiteert u altijd van deze fijne voordelen:

  • Afspraak = afspraak
  • 5 jaar garantie op schilderwerk
  • 35 jaar werkervaring
  • Snel schakelen
  Bedrijfsbussen JVD Onderhoudsgroep

  Contact schildersbedrijf Waddinxveen

  Schildersbedrijf nodig voor schilderwerk in Waddinxveen? Wij helpen zowel particulieren als bedrijven. Via de button vraagt u eenvoudig een scherpe offerte aan. Verder zijn we ook bereikbaar via 079-7850734 of via de mail op info@jvdonderhoudsgroep.nl.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Powered by