Schildersbedrijf Almere

Schildersbedrijf Almere – Voor bedrijven en particulieren

Wilt u een schildersbedrijf inschakelen voor een schilderklus in Almere? JvD Onderhouds Groep kan u helpen. Ons bedrijf is gecertificeerd en doet zowel binnen- als buitenschilderwerk. We schilderen voor bedrijven en particulieren en nemen groot en klein schilderwerk aan. Verder gebruiken we alleen A-klasse materialen en krijgt u bij ons altijd vijf jaar garantie op schilderwerk. Vraag gratis een offerte aan via onze website of bel ons schildersbedrijf.

Onderhoud huis achterkant raamkozijn steiger spandoek

Dé schilder voor particulieren en bedrijven

Met ons schildersbedrijf beschikt u over ervaren schilders. Onze vakmensen nemen grote en kleine schilderklussen aan en zorgen voor perfect geschilderde muren, plafonds en houtwerk. Maar we schilderen behalve goed ook veilig. Daarom hebben al onze vakmensen het veiligheidscertificaat VCA. Wij helpen iedereen: particulieren, bedrijven, VVE’s, scholen, verhuurders en ook woningcorporaties. Ons dienstenpakket bestaat uit:

35 jaar werkervaring

JVD Onderhoudsgroep 35 jaar werkervaring

5 jaar garantie

Snel schakelen

Afspraak = afspraak

JVD Onderhoudsgroep afspraken
Plafond binnen sausen schilderen schilderwerk

Binnen schilderen

Ons schildersbedrijf helpt u in Almere met al uw binnenschilderwerk. Wij kunnen de plafonds en wanden voor u sauzen of spuiten met latex. En uw houtwerk, zoals de kozijnen en trappen, voor u schilderen. Dankzij onze gecertificeerde schilders en een goede planning is het karwei snel afgerond. U kunt dan ook snel genieten van een opgeknapt interieur.

Houtwerk buiten schilderen

Met buitenschilderwerk kunnen we het hout aan de buitenkant en rondom uw huis of pand in Almere voor u in de verf zetten. Hierdoor is het beschermd tegen het gure buitenweer en blijft het langer mooi. Buitenschilderwerk moet gemiddeld ongeveer om de vijf jaar worden herhaald. Behalve deuren, deurposten en kozijnen, schilderen we ook uw tuinhuisje, dakkapel en overkapping. Op deze manier gaat uw houtwerk langer mee!

Schilderen, onderhoud en meer in Almere

Doordat ons schildersbedrijf ook stucwerk verzorgt en houtrot behandelt, zijn we van alle markten thuis. Huur ons daarom ook in voor reparatieonderhoud in Almere. Zo heeft uw woning of pand altijd een verzorgde uitstraling en kunt u ons ook snel een verhuurd pand laten opknappen! Informeer gerust naar de prijzen.

Benieuwd naar de opties? Neem contact op

Wattstraat 28F,
2723 RC Zoetermeer

T 079 7850734
E info@jvdonderhoudsgroep.nl

  JvD Onderhouds Groep: gerenommeerd schildersbedrijf

  JvD Onderhouds Groep beschikt over ruim 35 jaar werkervaring. Voor het beste resultaat, opereert ons schildersbedrijf altijd met A-klasse producten en goed opgeleide schilders. Of het nu gaat om onderhoud, een reparatie of een make-over in Almere: u kunt op ons rekenen. Bij ons profiteert u altijd van deze fijne voordelen:

  • Afspraak = afspraak
  • Snel schakelen
  • 5 jaar garantie op schilderwerk
  • 35 jaar werkervaring
  Bedrijsfbussen op parkeerplaats

  Contact schildersbedrijf Almere

  Schildersbedrijf nodig voor een schilderklus in Almere? Wij helpen particulieren en bedrijven. Vraag gerust een gratis offerte aan via de button. Verder zijn we ook bereikbaar via 079-7850734 of u kunt ons mailen op info@jvdonderhoudsgroep.nl.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Powered by