Schilderwerk voor bedrijven

Schilderwerk voor bedrijven – Groot en klein onderhoud

Zoekt u een schildersbedrijf voor bedrijven? Dan kunt u terecht bij JvD Onderhouds Groep. We zijn een gecertificeerd schildersbedrijf, dat binnen en buiten schilderwerk uitvoert voor bedrijven. We nemen grote en kleine klussen aan. Dankzij onze strakke planning ondervindt u zo min mogelijk hinder van onze werkzaamheden. Verder gebruiken we alleen A-klasse materiaal en leveren we standaard vijf jaar garantie op al ons schilderwerk voor bedrijven. Meer weten? Bel ons gerust voor een vrijblijvende offerte.

Resultaat schilderen muren : onderhoud bedrijfspand glazen wand

Schilderwerk binnen en buiten

Bedrijven kunnen voor al hun schilderwerk bij ons terecht, want onze ervaren schilders zorgen zowel binnen als buiten voor eersteklas schilderwerk. We pakken grote en kleine klussen aan en zorgen voor perfect geschilderde muren, plafonds en houtwerk. Ook VVE’s, scholen, gemeentes en de woningbouw mogen bij ons aankloppen voor schilderwerk. U kunt bij ons terecht voor:

35 jaar werkervaring

JVD Onderhoudsgroep 35 jaar werkervaring

5 jaar garantie

Snel schakelen

Afspraak = afspraak

JVD Onderhoudsgroep afspraken
Schilderbedrijf Noordwijk

Schilderen binnenkant bedrijf

Met ons schilderwerk helpen wij bedrijven hun interieur op te frissen, te onderhouden of dit een make-over te geven. We schilderen muren, plafonds, kozijnen, trappen, vloeren en behangwerk. Dit kan zowel met de verfroller, kwast als met latex spuitwerk. Dankzij onze ervaren schilders en een goede planning is de klus snel geklaard en ondervindt u nauwelijks tot geen hinder van onze aanwezigheid.

Schilderen buitenkant bedrijf

Bedrijven kunnen ook bij ons terecht voor het schilderen van de buitenkant van hun gebouw. Net schilderwerk zorgt namelijk voor een professionele uitstraling en beschermt het houtwerk tegen de elementen. Het geschilderde houtwerk op de buitengevel – zoals kozijnen en deurposten – moet hiervoor gemiddeld om de vijf jaar worden vernieuwd. Schakel ons daarom op tijd in voor uw buitenschilderwerk. Zo blijft uw pand in goede conditie.

Periodiek schilderwerk voor bedrijven

Nooit meer vergeten om op tijd een schilder in te schakelen? Met periodiek onderhoud voor bedrijven, weet u zeker dat uw houtwerk altijd goed in de verf zit. Zo blijft het goed beschermd tegen de elementen en ziet uw bedrijfspand er keurig uit. Informeer naar de mogelijkheden!

Benieuwd naar de opties? Neem contact op

Wattstraat 28F,
2723 RC Zoetermeer

T 079 7850734
E info@jvdonderhoudsgroep.nl

  JvD Onderhouds Groep: specialist in vastgoedzorg

  JvD Onderhouds Groep is dé specialist in vastgoedzorg. Schilderwerk voor bedrijven voeren we daarom altijd uit met A-klasse producten en gecertificeerde schilders voor het beste resultaat. Schakel ons in voor onderhoud, een reparatie of een make-over, want bij ons kunt u altijd vertrouwen op:

  • Snel schakelen
  • 35 jaar werkervaring
  • 5 jaar garantie op schilderwerk
  • Afspraak = afspraak
  Bedrijfsbussen JVD Onderhoudsgroep

  Schildersbedrijf voor bedrijven nodig? Gratis offerte

  Behoefte aan eersteklas schilderwerk voor bedrijven? Neem dan gerust contact op met ons schildersbedrijf. Via onze website vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Ook zijn we telefonisch bereikbaar op 079-7850734 of op de mail via info@jvdonderhoudsgroep.nl.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Powered by