Schilderwerk

Schilderwerk laten uitvoeren

Wilt u schilderwerk laten uitvoeren aan uw woning of pand? JvD Onderhouds Groep is dé specialist op het gebied van binnen en buiten schilderwerk. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. We zijn een gecertificeerd bedrijf en beschikken over ruim 35 jaar werkervaring. Kwaliteit vinden we net als u erg belangrijk en daarom gebruiken we alleen A-klasse materiaal en bieden we standaard vijf jaar garantie op al ons schilderwerk. Bel ons gerust voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan via de website.

Schilderwerk muur witten

Schilderwerk kozijnen van monumentale panden

Experts in schilderen voor binnen en buiten

U kunt bij ons terecht voor al uw binnen en buiten schilderwerk. Onze goed opgeleide schilders zorgen ervoor dat alles keurig wordt geschilderd. Zo blijven uw muren, plafonds en houtwerk goed beschermd en ziet alles er verzorgd uit. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht, maar ook VVE’s, scholen, gemeentes en de woningbouw. We bieden onder andere de volgende diensten aan:

 • Schilderwerk binnen
 • Sauzen
 • Spuitwerk
 • Schilderwerk buiten
 • Vloercoatings

Schilderwerk binnen

Muren en plafonds zijn de basis van uw interieur. Met vakkundig schilderwerk voor binnen, zorgen we ervoor dat de verzorgde uitstraling van uw interieur behouden blijft. Of geven we deze een make-over. We zijn ons ervan bewust dat onze werkzaamheden de dagelijkse gang van zaken verstoort. Daarom kunt u bij ons altijd vertrouwen op een goede voorbereiding en een soepele uitvoering. Binnen schilderen houdt bij ons in: het schilderen van muren, plafonds, kozijnen, trappen, vloeren en behangwerk. Dit kan met de kwast, de verfroller of met latex spuitwerk.

schilderwerk van plafonds

35 jaar werkervaring

JVD Onderhoudsgroep 35 jaar werkervaring

5 jaar garantie

Snel schakelen

Afspraak = afspraak

JVD Onderhoudsgroep afspraken

Schilderwerk en sausen muren kleurtje

Sauzen

Bij het schilderen van muren en plafonds – ook wel sauzen genoemd – brengen we een nieuwe laag latex op uw muren en plafonds aan. Als afwerking in nieuwbouw, na nieuw stucwerk of om uw bestaande inrichting op te frissen of van een andere kleur te voorzien. U zult verrast zijn hoe snel deze vorm van schilderwerk een ruimte transformeert of een oppepper geeft met een nieuwe laag latex.

Spuitwerk laten doen door JvD onderhoudsgroep

Wilt u grote oppervlaktes laten sauzen? Dan is latex spuitwerk vaak voordeliger. Hierbij vernevelen we met een speciale verfspuit latex onder hoge druk over het oppervlak. Dit is een zeer snelle methode om latex aan te brengen, waardoor de vierkante meter prijs lager ligt. Daarbij heeft schilderwerk door spuitwerk als extra voordeel dat het vernevelen een zeer strak en glad resultaat geeft. Dit heeft een extra mooi effect in een strak of modern interieur. We kunnen zowel muren als plafonds voor u spuiten.

Benieuwd naar de opties? Neem contact op

Wattstraat 28F,
2723 RC Zoetermeer

T 079 7850734
E info@jvdonderhoudsgroep.nl

  Schilderwerk voor buiten

  Goede verf of beits geeft uw huis of pand niet alleen een mooie uitstraling, maar beschermt het ook tegen de elementen. Gemiddeld is er eens in de vijf jaar een nieuwe verflaag nodig. Schakel ons in voor uw buitenschilderwerk, dan zorgen we ervoor dat alles goed beschermd blijft en zijn uitstraling behoudt. U huurt ons onder andere in voor het schilderen van:

  • Dakkapellen
  • Kozijnen
  • Deuren en deurposten
  • Schuren
  • Veranda’s
  • Beitsen
  • Wanden sausen
  • Gevel – metselwerk

  Schilderwerk met steiger

  Laat uw vloeren coaten

  Heeft u vloeren die met vocht en vuil in aanraking komen? Dan kan het een uitdaging zijn om ze mooi en fris te houden. Laat ons uw vloer daarom voorzien van een coating. Dit is een beschermende laag van kunststof, die we door rollen of spuiten voor u aanbrengen. Dit doen we naadloos, waardoor vocht en vuil niet binnen kunnen dringen. Dat maakt het schoonmaken en onderhouden een stuk eenvoudiger.

  Veilig en verantwoord

  Wij werken niet alleen goed, maar ook veilig en verantwoord. Daarom beschikken al onze medewerkers over een veiligheidscertificaat (VCA) en een hoogwerkers certificaat. Verder zijn we ook een erkend leerbedrijf en beschikken we over het keurmerk ‘Betere Schilder’ voor vakschilders. Zo kunt u altijd rekenen op de beste kwaliteit schilderwerk.

  Schilderwerk en meer

  JvD Onderhouds Groep is dé specialist in vastgoedzorg. Naast schilderwerk kunt u dus ook bij ons terecht voor andere diensten, zoals stucwerk en het repareren van houtrot. Mochten we tijdens het schilderen achterstallig onderhoud tegenkomen, dan kunnen we ook dit voor u uitvoeren. Ook wanneer u een pand wilt laten opknappen tussen twee huurders in of voor periodiek onderhoud kunt u bij ons terecht. Bel ons gerust voor meer informatie of benader ons voor een offerte op maat.

  Waarom JvD Onderhouds Groep?

  Heeft uw woning of pand onderhoud nodig? Of wilt u deze een upgrade geven? Schakel dan ons onderhoudsbedrijf in voor eersteklas schilderwerk, stucwerk en reparatie onderhoud. We zijn ervaren, gecertificeerd en werken altijd met de A-klasse producten voor het beste resultaat. Bij ons kunt u altijd rekenen op:

  • Afspraak = afspraak
  • Snel schakelen
  • 5 jaar garantie op schilderwerk
  • 35 jaar werkervaring

  Schilderwerk aan kerk en andere monumentale panden

  Schilderwerk laten uitvoeren?

  Wilt u schilderwerk door ons laten uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op. Via onze website vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Ook zijn we telefonisch bereikbaar via 079-7850734 of op de mail via info@jvdonderhoudsgroep.nl.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Powered by