Schildersbedrijf Zoetermeer

Ervaren Schildersbedrijf Zoetermeer

Wilt u een schildersbedrijf inschakelen voor schilderwerk in Zoetermeer? Neem dan contact op met JvD Onderhouds Groep. U kunt bij ons terecht wanneer u binnen of buiten iets wilt laten schilderen door een gecertificeerde schilder. Wij schilderen bij zowel bedrijven als particulieren en doen grote en kleine schilderklussen in Zoetermeer. Voor de beste kwaliteit gebruiken we alleen materiaal van A-kwaliteit en leveren we altijd vijf jaar garantie op ons schilderwerk. Neem vrijblijvend contact op met ons schildersbedrijf voor vragen of een gratis offerte.

schildersbedrijf zoetermeer

Eersteklas schilderwerk nodig?

Met ons schildersbedrijf in Zoetermeer beschikt u over ervaren vakmensen. Ons bedrijf pakt grote en kleine schilderklussen aan en levert altijd eersteklas schilderwerk. Natuurlijk zijn onze vakmensen ook gecertificeerd. Uw schilderwerk gebeurt daarom niet alleen goed, maar ook veilig en verantwoord. Wij helpen iedereen. Naast bedrijven en particulieren, zijn dus ook gemeenten, de woningbouw, VVE’s en andere partijen van harte welkom. We helpen u graag met:

35 jaar werkervaring

JVD Onderhoudsgroep 35 jaar werkervaring

5 jaar garantie

Snel schakelen

Afspraak = afspraak

JVD Onderhoudsgroep afspraken
Schildersbedrijf Zoetermeer. Bedrijfsbus voor kerk na onderhoud

Schilderwerk interieur

Ons schildersbedrijf helpt u in Zoetermeer het interieur op te frissen, te onderhouden of dit een make-over te geven. Onze schilder kan de plafonds en wanden voor u sauzen of spuiten met latex. Ook houtwerk, zoals trappen en kozijnen, kunnen we voor u verven. Ons schildersbedrijf werkt vlot, planmatig en levert altijd kwaliteit. Hierdoor kunt u binnen de kortste keren genieten van een mooi geschilderd huis of pand in Zoetermeer.

Buiten schilderen

Met buitenschilderwerk kunnen we het hout aan de buitenkant van uw huis of bedrijfsgebouw in Zoetermeer opnieuw voor u in de verf zetten. Zo is het beter bestand tegen de elementen en blijft het langer mooi. Schilderwerk in de buitenlucht moet gemiddeld om de vijf jaar worden vernieuwd. Naast deuren, deurposten en kozijnen, schilderen we ook uw schuur, schutting en overkapping. Zo gaat het hout langer mee!

Schilderen, onderhoud en meer in Zoetermeer

In Zoetermeer kunt u ons schildersbedrijf niet alleen inhuren voor schilderwerk, maar ook voor stucwerk en het behandelen van houtrot. Daarnaast verzorgen we ook periodiek onderhoud en mutatieonderhoud. Uw woning of pand blijft dan in goede staat of is weer helemaal klaar voor de volgende huurder. Bel ons voor meer informatie of vraag een gratis offerte aan.

Benieuwd naar de opties? Neem contact op

Wattstraat 28F,
2723 RC Zoetermeer

T 079 7850734
E info@jvdonderhoudsgroep.nl

  JvD Onderhouds Groep: gerenommeerd schildersbedrijf

  Voor goede vastgoedzorg in Zoetermeer kunt u terecht bij JvD Onderhouds Groep. Ons schildersbedrijf staat voor een goede service en maakt daarom altijd gebruik van A-klasse producten en ervaren schilders. Schakel ons in Zoetermeer in voor schilderwerk. De voordelen zijn:

  • 35 jaar werkervaring
  • Afspraak = afspraak
  • Snel schakelen
  • 5 jaar garantie op schilderwerk
  Schildersbedrijf Zoetermeer en omgeving - Onderhoud de Klup

  Schildersbedrijf inschakelen in Zoetermeer? Bel ons

  Ons schildersbedrijf voor binnen- of buitenschilderwerk is gevestigd in Zoetermeer. Uiteraard werken we ook in omliggende plaatsen zoals Noordwijk. Wij zijn er voor zowel particulieren als bedrijven. Vraag een gratis offerte aan via onze website. U kunt ons ook bellen op 079-7850734 en mailen op info@jvdonderhoudsgroep.nl.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Powered by