Schildersbedrijf Den Haag

Gerenommeerd Schildersbedrijf Den Haag

Zoekt u een schildersbedrijf in Den Haag? JvD Onderhouds Groep levert altijd eersteklas schilderwerk. We zijn gecertificeerd en voeren binnen- en buitenschilderwerk uit. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor groot en klein schilderwerk. Bovendien gebruiken we alleen materiaal van echte kwaliteitsmerken. Ook leveren we standaard vijf jaar garantie op al ons schilderwerk. Vraag een vrijblijvende offerte aan op de website of bel ons schildersbedrijf.

schilderwerk

Dé schilder voor particulieren en bedrijven

Voor al uw schilderwerk in Den Haag kunt u vertrouwen op ons schildersbedrijf. Ons bedrijf neemt grote en kleine klussen aan en zorgt ervoor dat alles netjes onderhouden blijft. Behalve goed, werken we natuurlijk ook veilig. Daarom beschikken al onze schilders over het veiligheidscertificaat VCA. Iedereen kan bij ons aankloppen: particulieren, bedrijven, VVE’s, scholen, verhuurders en ook de woningbouw. Onze diensten zijn:

35 jaar werkervaring

JVD Onderhoudsgroep 35 jaar werkervaring

5 jaar garantie

Snel schakelen

Afspraak = afspraak

JVD Onderhoudsgroep afspraken
Overleg met werknemers tijdens klus

Schilderwerk interieur

Heeft u binnenschilderwerk dat u wilt uitbesteden? In Den Haag neemt u hiervoor contact op met ons schildersbedrijf. We schilderen plafonds en muren, maar ook vloeren, trappen, deuren en kozijnen. We werken niet alleen met de verfroller, maar ook met de kwast. Bovendien zijn wij ook gespecialiseerd in latex spuitwerk. Met dank aan onze ervaren schilders en een goede planning is uw schilderklus snel geklaard. U ondervindt dan ook nauwelijks tot geen hinder van onze aanwezigheid.

Voor al uw buitenschilderwerk

Met buitenschilderwerk kunnen we het hout aan de buitenzijde van uw huis of pand in Den Haag voor u schilderen. Goed schilderwerk zorgt namelijk voor een mooie uitstraling. En het beschermt uw houtwerk tegen weer en wind. Hiervoor dient schilderwerk in de buitenlucht gemiddeld ongeveer om de vijf jaar te worden herhaald. Naast deuren, deurposten en kozijnen, schilderen we ook ander houtwerk, zoals uw tuinhuisje, veranda en terrasoverkapping. Uw verzoek, wij schilderen het!

Schilderen, onderhoud en meer in Den Haag

Naast eersteklas schilderwerk kunt u in Den Haag ook bij ons terecht voor stucwerk en de behandeling van houtrot. Ook met reparatieonderhoud helpt ons schildersbedrijf u graag. We zorgen er dan voor dat uw houtwerk altijd goed in de verf zit. En knappen uw woning, appartement of pand snel weer op tussen twee huurders in. Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden!

Benieuwd naar de opties? Neem contact op

Wattstraat 28F,
2723 RC Zoetermeer

T 079 7850734
E info@jvdonderhoudsgroep.nl

  Schildersbedrijf met bekwame schilders

  Goede schilder nodig? U kunt terecht bij JvD Onderhouds Groep. Met dank aan onze gecertificeerde schilders en materiaal van de beste kwaliteit, levert ons schildersbedrijf u altijd topkwaliteit. Of het nu gaat om onderhoud, een reparatie of een make-over in Den Haag: u kunt op ons rekenen. We onderscheiden ons op de volgende punten:

  • 5 jaar garantie op schilderwerk
  • Afspraak = afspraak
  • 35 jaar werkervaring
  • Snel schakelen
  Plafond binnen sausen schilderen schilderwerk

  Contact schildersbedrijf Den Haag? Vraag hier een offerte aan

  Schildersbedrijf inzetten voor schilderwerk in Den Haag? Wij helpen particulieren én bedrijven. Via de button vraagt u gemakkelijk een offerte aan. Verder zijn we ook bereikbaar op 079-7850734 of door ons te mailen op info@jvdonderhoudsgroep.nl.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Powered by