Reparatieonderhoud

Reparatieonderhoud voor woningverhuur

Wilt u reparatieonderhoud laten uitvoeren aan uw huurhuizen en/of -appartementen? JvD Onderhouds Groep is dé specialist in vastgoed onderhoud. U kunt voor zowel mutatieonderhoud als planmatig onderhoud bij ons terecht – voor grote en kleine projecten. We zijn gecertificeerd, werken met ervaren vakmensen en werken altijd met A-klasse materiaal. Dankzij een goede planning is het reparatieonderhoud snel achter de rug en verkeren uw panden weer in topconditie. Voor meer informatie over reparatieonderhoud of een vrijblijvende offerte, neemt u contact met ons op.

Onderhoud brug schuren lakken verven afzetlint

Reparatieonderhoud - brug - eindresultaat

Reparatieonderhoud door JvD Onderhouds Groep

Schakel JvD Onderhouds Groep in wanneer u uw pand(en) wilt laten opknappen met nieuw schilderwerk of stucwerk. We zijn beschikbaar voor zowel mutatieonderhoud als planmatig onderhoud. En zowel particulieren, verhuurders, bedrijven, VVE’s, scholen en de woningbouw kunnen hiervan gebruik maken. De werkzaamheden die we uitvoeren zijn:

 • Schilderwerk
 • Sauzen en spuitwerk
 • Reparatieonderhoud houtrot
 • Stucwerk
 • Coating muren

Mutatieonderhoud

Mutatieonderhoud is het onderhoud dat wordt uitgevoerd tussen twee verhuurperiodes in. De woning staat op dat moment even leeg en dat is een mooie gelegenheid om reparatieonderhoud te laten uitvoeren. Uw huurders hebben er dan geen last van en wij kunnen lekker doorwerken, omdat we overal goed bij kunnen. Met reparatieonderhoud kunnen we de muren, plafonds en het houtwerk voor u opfrissen, repareren of upgraden met schilderwerk of stucwerk. Ontdekken we achterstallig onderhoud? Dan kunnen we dat meteen voor u verhelpen.

35 jaar werkervaring

JVD Onderhoudsgroep 35 jaar werkervaring

5 jaar garantie

Snel schakelen

Afspraak = afspraak

JVD Onderhoudsgroep afspraken
Schildersbedrijf Zoetermeer en omgeving - Onderhoud de Klup

Planmatig onderhoud

Planmatig onderhoud wordt vaak uitgevoerd voor meerdere huizen en/of appartementen tegelijk. Denk hierbij aan het buitenschilderwerk van de deurposten en kozijnen. Deze staan dagelijks bloot aan hitte, kou en gure wind. Gemiddeld zijn ze na een jaar of vijf toe aan een nieuwe laag verf. Wij zorgen ervoor dat ze goed beschermd blijven tegen de elementen en dat uw woningen en appartementen er goed verzorgd uit blijven zien.

Toelichting verschillende soorten reparatieonderhoud

We zijn behoorlijk allround wanneer het aankomt op reparatieonderhoud. Hieronder vindt u een korte toelichting op mogelijkheden die onze services u te bieden hebben op het gebied van reparatieonderhoud.

Schilderwerk

Het schilderen van deurposten en kozijnen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Deze vorm van reparatieonderhoud is onmisbaar wanneer u wilt dat uw deurposten en kozijnen er goed verzorgd uitzien en lang meegaan. Met onze ervaren schilders bent u verzekerd van eersteklas schilderwerk.

Benieuwd naar de opties? Neem contact op

Wattstraat 28F,
2723 RC Zoetermeer

T 079 7850734
E info@jvdonderhoudsgroep.nl

  Sauzen en spuitwerk

  Of het nu nieuw stucwerk betreft of muren die wel een opfrisser kunnen gebruiken. Door uw muren en plafonds te laten sauzen, zien ze er weer als nieuw uit. Betreft het grote oppervlakken? Dan kunnen we ze vaak beter spuiten. Dit geeft een zeer strak resultaat en is ook sneller, waardoor de vierkante meterprijs lager ligt.

  Reparatieonderhoud houtrot

  Tijdens het schilderen komen we regelmatig achterstallig onderhoud tegen, zoals houtrot. Dan kunnen we direct reparatieonderhoud voor u uitvoeren. In het geval van houtrot is hier altijd haast bij geboden omdat op het oog niet te zien is hoe ver het hout al is aangetast. Voor u het weet is uw kozijn of deurpost niet meer te redden. Onze vakmensen stoppen houtrot en zorgen ervoor dat uw houtwerk er weer mooi en verzorgd uitziet. Zo blijft de schade beperkt.

  Schilderen verven muur kwast schilder trap

  Stucwerk

  Ook stucwerk wordt regelmatig toegepast tijdens reparatieonderhoud. Met stucwerk kunnen we de muren en plafonds van uw pand van een mooie afwerklaag voorzien. Zelfs grote gaten en scheve of kromme muren kunnen we mooi afwerken. Hierdoor maakt de woning of het appartement meteen een luxe en verzorgde indruk. Een lust voor het oog, maar ook onmisbaar als vlakke ondergrond bij het betegelen van de keuken, het toilet of de badkamer. Dit stelt de tegelzetter in staat om snel te werken en strak werk af te leveren.

  Coaten muren

  Bij reparatieonderhoud, kunt u ook preventieve maatregelen nemen. Zo kunnen we de muren voor u coaten met een vuil en waterafstotend middel. Ideaal voor in de keuken, zodat uw huurders deze makkelijk schoon kunnen houden. En dat is natuurlijk ook prettig in de badkamer. Maar ook buiten is het een uitkomst. Zo houdt u de muren droog en schoon. Bovendien bemoeilijkt u zo de groei van algen op uw pand. Zo blijft het er jarenlang goed verzorgd uitzien.

  Daarom naar JvD Onderhuids Groep

  Bedrijfsbussen op parkeerplaats schuin - JVD Onderhouds Groep

  Wie reparatieonderhoud wil laten uitvoeren aan huurwoningen of -appartementen, kiest voor de JvD Onderhouds Groep. U bent dan verzekerd van een gecertificeerd bedrijf met goed opgeleide vakmensen. Ook werken we altijd met A-klasse producten. Zo bereiken we het best mogelijke resultaat. Schakel ons in en u kunt u altijd rekenen op:

  • Snel schakelen
  • 35 jaar werkervaring
  • 5 jaar garantie op schilderwerk
  • Afspraak = afspraak

  Reparatieonderhoud laten uitvoeren? Gratis offerte

  Mutatie onderhoud of planmatig onderhoud aan uw verhuurpanden laten uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op voor reparatieonderhoud. Een vrijblijvende offerte is zo aangevraagd via onze website. En we zijn ook telefonisch bereikbaar op 079-7850734 of op de mail via info@jvdonderhoudsgroep.nl.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Powered by