Over ons

Over JvD Onderhouds Groep

Wij van JvD Onderhouds Groep zijn een vertrouwd bedrijf die standaard 5 jaar garantie geeft op al onze binnen en buiten schilderwerk. Wij werken niet alleen voor particulieren, maar ook onder anderen: VVE’s, scholen, woningbouw en gemeentes. Wij bieden onze werkzaamheden dus erg breed aan.

JvD Onderhouds Groep onderscheidt zich ten opzichten van andere bedrijven door onze 35 jaar werk ervaring. Dit niet alleen op het gebied van schilderwerk, maar ook stucwerken en timmerwerken behoren tot onze specialiteiten.

Over ons - schilderwerk

Ervaren team met schilders

Over ons - bordje met logo

Ons team bestaat dagelijks uit 25 ervaren schilders. Al deze werknemers zijn actief in de regio van Zoetermeer en 60 km rondom Zoetermeer. We zijn als bedrijf erg groeiende en mogen iedere dag zo veel medewerkers voorzien van mooie klussen. Hierdoor kunnen wij nog meer mensen voorzien van hoogwaardig schilder, stuc en timmerwerk.

Omdat kwaliteit hoog in ons vaandel staat, werken wij standaard met klasse A producten. Ook beter bekend als Sigma coatings. Naast klasse A producten hebben wij ook diverse erkende certificaten behaald. Zo hebben wij naast het VCA-certificaat en het gediplomeerd schilderscertificaat ook een hoogwerker certificaat!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte.

Benieuwd naar de opties? Neem contact op

Wattstraat 28F,
2723 RC Zoetermeer

T 079 7850734
E info@jvdonderhoudsgroep.nl

    Vraag vrijblijvend een offerte aan

      Powered by