Stucwerk

Stucwerk door ervaren stukadoor

Wilt u uw muren of plafonds laten voorzien van eersteklas stucwerk? Bij JvD Onderhouds Groep vindt u vakmensen met een passie voor het vak. We maken uw muren behangklaar of schilderklaar en kunnen uw muren repareren en vlak maken. Ook voor decoratief stucwerk zoals schuurwerk en sierpleister kunt u bij ons terecht. Natuurlijk kunnen we er ook direct voor zorgen dat alles de juiste kleur krijgt met behulp van latex spuiten. Neem gerust contact op en ontvang een vrijblijvende offerte.

stucwerk

Stucwerk voor particulieren en bedrijven

Zijn uw muren niet mooi genoeg om te schilderen of te behangen? Dat probleem lossen wij voor u op. Met stucwerk zorgen wij ervoor dat uw muren en plafonds een mooie afwerking krijgen. Sausklaar, behangklaar of een decoratieve stuc, dat is aan u. Ook het schilderwerk kunt u aan ons overlaten. Met behulp van latex spuiten, zorgen we voor een egaal en streeploos eindresultaat. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor:

 • Sierpleister
 • Schuurwerk
 • Pleisterwerk
 • Raapwerk

Het gebruik van sierpleister

Sierpleister is decoratief stucwerk met een structuur. Deze structuur dankt het aan de kleine marmer- of granietkorreltjes die er doorheen zijn gemengd. Verschillende korrelgroottes zijn mogelijk en dit type stucwerk kan in iedere kleur worden aangebracht. Het is dan ook niet nodig om het achteraf nog te schilderen.

35 jaar werkervaring

JVD Onderhoudsgroep 35 jaar werkervaring

5 jaar garantie

Snel schakelen

Afspraak = afspraak

JVD Onderhoudsgroep afspraken
Houtrot reparatie en schilderwerk

Pleisterwerk

Pleisterwerk wordt gebruikt om muren en plafonds met lichte beschadigingen met een dunne laag pleister weer glad en strak te maken. Dit type stucwerk zorgt voor een vlakke laag en wordt zowel op binnenmuren als op de buitengevel toegepast.

Schuurwerk

Schuurwerk is pleisterwerk van gips dat in slagen wordt aangebracht op wanden en plafonds. Het heeft een licht korrelige structuur en dankzij het slagenpatroon ook een stijlvol decoratief uiterlijk.

Raapwerk

Met raapwerk kunt u muren en plafonds met een zeer grove ondergrond een glad oppervlak geven of laten egaliseren. Met een dikke laag pleisterwerk wordt een gemetselde muur, een muur met beschadigingen of een kromme muur egaal, haaks en glad gemaakt.

Meteen de juiste kleur

Na het aanbrengen van het stucwerk, beschikt u over perfecte muren en plafonds, die vragen om een smaakvolle afwerking in de kleur van uw voorkeur. Nadat het stucwerk gedroogd is, kunnen we dit voor u realiseren door ze te sauzen of latex te spuiten. Zo wordt alles voor u gedaan en kunt u binnen no-time genieten van een sfeervol interieur.

Benieuwd naar de opties? Neem contact op

Wattstraat 28F,
2723 RC Zoetermeer

T 079 7850734
E info@jvdonderhoudsgroep.nl

  Waarom kiezen voor stucwerk?

  Met stucwerk zorgt u ervoor dat uw muren en plafonds er mooi en verzorgd uitzien. Zijn deze netjes gestuct, dan zijn ze egaal en waterpas en dat geeft uw interieur meer allure. Met stucwerk beschikt u over een goede basis voor uw interieur en u heeft de mogelijkheid om ze te (laten) schilderen in iedere kleur die u wilt. Hierdoor heeft u er jarenlang plezier van, ook wanneer u later eens van kleur wilt veranderen.

  Spuitwerk

  Gaat het om grote oppervlakken stucwerk? Dan is het vaak voordeliger om de latex niet te sauzen, maar te spuiten. Hierbij gebruiken we een speciale verfspuit om de latex onder hoge druk te vernevelen. Op deze manier kunnen we de latex zeer snel op uw muren en/of plafonds aanbrengen. Een extra voordeel van spuitwerk is dat het eindresultaat strakker en gladder is dan bij sauzen. Vooral in een strak of modern interieur geeft dit een extra mooi effect.

  Sauswerken

  Het schilderen van muren en plafonds wordt ook wel sauzen genoemd. Hierbij wordt er een dekkende laag latex op uw muren en plafonds aangebracht met een verfroller. Hiermee voorzien we uw nieuwe stucwerk vakkundig van een laag latex. Met een mooie laag latex maakt u de transformatie van uw woning compleet.

  Stucwerk en meer

  JvD Onderhouds Groep is dé expert in vastgoedzorg. Komen we tijdens onze werkzaamheden achterstallig onderhoud tegen? Dan kunnen we ook dit voor u uitvoeren. Behalve voor stucwerk, kunt u namelijk ook bij ons terecht voor zaken als schilderwerk en het repareren van houtrot. Dus, mocht u nog achterstallig onderhoud aan uw pand hebben, dan helpen we u hier graag mee.

  JvD Onderhouds Groep: specialist in vastgoedzorg

  Is uw woning of pand toe aan onderhoud of een upgrade? U schakelt ons onderhoudsbedrijf in voor stucwerk, eersteklas schilderwerk, reparatie en onderhoud. We beschikken over jarenlange ervaring, zijn gecertificeerd en gebruiken altijd A-klasse producten voor het best mogelijke resultaat. Of u nu een particulier bent, een verhuurder of een pandeigenaar: iedereen kan op ons rekenen voor vastgoed onderhoud en periodiek onderhoud van een woning of pand. Wanneer u ons inschakelt kunt u altijd vertrouwen op:

  • 35 jaar werkervaring
  • Afspraak = afspraak
  • 5 jaar garantie op schilderwerk
  • Snel schakelen
  Onderhoud huis trap hoogwerker

  Behoefte aan stucwerk? Vrijblijvende offerte

  Wilt u uw muren en/of plafonds een upgrade geven met vakkundig stucwerk? Klik dan op de button en vraag een vrijblijvende offerte aan. Voor het stellen van een vraag kunt u ook direct contact met ons opnemen, we zijn namelijk ook telefonisch bereikbaar via 079-7850734 of via de mail op info@jvdonderhoudsgroep.nl.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Powered by