Schildersbedrijf Bergen op Zoom

Schildersbedrijf Bergen op Zoom – 35 jaar werkervaring

Zoekt u een schildersbedrijf in Bergen op Zoom? Neem dan contact op met JvD Onderhouds Groep. Ons bedrijf beschikt over het keurmerk “de betere schilder” en voert binnen- en buitenschilderwerk uit. Wij schilderen bij zowel bedrijven als particulieren en nemen grote en kleine schilderklussen aan in Bergen op Zoom. Ook bent u bij ons altijd verzekerd van vijf jaar garantie op schilderwerk en heeft u de zekerheid dat we alleen A-klasse materialen gebruiken. Meer informatie? Bel ons schildersbedrijf gerust.

schildersbedrijf zoetermeer

Betrouwbaar schildersbedrijf

Ons schildersbedrijf is beschikbaar voor al uw schilderonderhoud in Bergen op Zoom. Uw muren, plafonds en houtwerk zijn bij onze schilders in goede handen. Uiteraard hebben al onze vakmensen een veiligheidscertificaat. Behalve goed, werken onze schilders dus ook veilig en verantwoord. Met ons schildersbedrijf helpen we iedereen: particulieren, bedrijven, VVE’s, scholen, verhuurders en ook de woningbouw. Onze diensten zijn:

35 jaar werkervaring

JVD Onderhoudsgroep 35 jaar werkervaring

5 jaar garantie

Snel schakelen

Afspraak = afspraak

JVD Onderhoudsgroep afspraken
Plafond binnen sausen schilderen schilderwerk

Schilderwerk interieur

Ons schildersbedrijf helpt u in Bergen op Zoom het interieur op te frissen, te onderhouden of dit een make-over te geven. Ons bedrijf schildert plafonds en muren, maar ook vloeren, trappen, deuren en kozijnen. En werkt met de verfroller, de kwast én latex spuitwerk. Daarnaast leveren we niet alleen eersteklas schilderwerk: we werken ook snel en georganiseerd. Hierdoor kunt u binnen de kortste keren genieten van uw opgeknapte woning of bedrijfspand.

Buiten schilderen

Ook het houtwerk aan de buitenkant van uw woning of bedrijfsgebouw in Bergen op Zoom zetten we graag opnieuw voor u in de verf. Zo is het beter beschermd tegen het gure buitenweer en blijft het langer mooi. Gemiddeld moet u hiervoor eens in de vijf jaar een schilder laten langskomen. Ons schildersbedrijf schildert naast deuren, deurposten en kozijnen ook uw tuinhuis, schutting en carport. Heeft u een ander verzoek? Vraag het gerust!

Schilderen, onderhoud en meer in Bergen op Zoom

Schakel ons schildersbedrijf in voor eersteklas schilderwerk in Bergen op Zoom, maar ook voor het repareren van houtrot en het stucen van muren en plafonds. Dat maakt ons ook geknipt voor het uitvoeren van periodiek onderhoud aan uw woning, appartement of bedrijfspand. En ook voor het mutatieonderhoud van uw verhuurde panden zijn wij beschikbaar. Informeer gerust naar de prijzen!

Benieuwd naar de opties? Neem contact op

Wattstraat 28F,
2723 RC Zoetermeer

T 079 7850734
E info@jvdonderhoudsgroep.nl

  Gerenommeerd schildersbedrijf met vakkundige schilders

  JvD Onderhouds Groep beschikt over jarenlange ervaring. Met dank aan onze gecertificeerde schilders en A-klasse materiaal, levert ons schildersbedrijf u altijd eersteklas schilderwerk. Of het nu gaat om onderhoud, een reparatie of een make-over in Bergen op Zoom: u kunt op ons rekenen. Bij ons profiteert u altijd van deze fijne voordelen:

  • 5 jaar garantie op schilderwerk
  • 35 jaar werkervaring
  • Snel schakelen
  • Afspraak = afspraak
  Bedrijfsbussen JVD Onderhoudsgroep

  Contact schildersbedrijf Bergen op Zoom? Bel gerust

  Op zoek naar een gecertificeerde schilder voor vakkundig schilderwerk in Bergen op Zoom? U kunt terecht bij ons schildersbedrijf. Vraag een gratis offerte aan via de button. Daarnaast kunt u ons bellen op 079-7850734 of mailen op info@jvdonderhoudsgroep.nl.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Powered by