Schildersbedrijf Breda

Schildersbedrijf Breda – 5 jaar garantie op schilderwerk

Wilt u een schildersbedrijf inschakelen voor een schilderklus in Breda? JvD Onderhouds Groep levert altijd eersteklas schilderwerk. Ons bedrijf beschikt over het keurmerk “de betere schilder” en voert binnen- en buitenschilderwerk uit. Wij helpen zowel bedrijven als particulieren, met grote en kleine klussen. Verder profiteert u altijd van een vijfjarige garantie op schilderwerk en heeft u de zekerheid dat we alleen materiaal van A-klasse kwaliteit gebruiken. Vraag gratis een offerte aan via onze website of neem telefonisch contact op met ons schildersbedrijf.

Schildersbedrijf Breda - voor onder meer strak schilderwerk, sausen, spuiten en stucwerk.

Dé schilder voor binnen en buiten in Breda

Ons schildersbedrijf is beschikbaar voor al uw schilderonderhoud in Breda. Uw muren, plafonds en houtwerk zijn bij ons in ervaren handen. Naast goed, werken we natuurlijk ook veilig. Daarom beschikken al onze medewerkers over een VCA veiligheidscertificaat. Iedereen kan bij ons terecht: particulieren, bedrijven, VVE’s, scholen, verhuurders en ook de woningbouw. Onze schilders helpen u graag met:

35 jaar werkervaring

JVD Onderhoudsgroep 35 jaar werkervaring

5 jaar garantie

Snel schakelen

Afspraak = afspraak

JVD Onderhoudsgroep afspraken
Plafond binnen sausen schilderen schilderwerk

Schilderwerk interieur

Wilt u uw interieur laten schilderen? In Breda neemt u hiervoor contact op met ons schildersbedrijf. Laat ons uw muren en plafonds voor u schilderen of airless spuiten met latex. En uw houtwerk, zoals de trappen en kozijnen, voor u schilderen. Bovendien werken we niet alleen goed, maar ook snel en georganiseerd. Zo kunt u binnen no-time genieten van uw opgefriste woning of bedrijfspand.

Voor al uw buitenschilderwerk in Breda

Schakel ons schildersbedrijf ook in voor het buitenschilderwerk van uw huis, appartement of bedrijfspand. Zo is het beter beschermd tegen het gure buitenweer en verlengt u de levensduur. Om goed beschermd te blijven, heeft het buitenhoutwerk eens in de vijf jaar een nieuwe verflaag nodig. Behalve deuren, deurposten en kozijnen, schilderen we ook ander houtwerk, zoals uw tuinhuisje, dakkapel en terrasoverkapping. U vraagt, wij schilderen!

Schilderen, onderhoud en meer in Breda

Ons schildersbedrijf levert eersteklas schilderwerk in Breda, maar behandelt ook houtrot en we stucen muren en plafonds. We kunnen u dus ook helpen met periodiek onderhoud aan uw woning, appartement of pand. Ook het opknappen van een pand tussen twee huurders behoort tot de mogelijkheden. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Benieuwd naar de opties? Neem contact op

Wattstraat 28F,
2723 RC Zoetermeer

T 079 7850734
E info@jvdonderhoudsgroep.nl

  Gerenommeerd schildersbedrijf met ervaren schilders

  Voor uitstekende vastgoedzorg neemt u contact op met JvD Onderhouds Groep. Ons schildersbedrijf staat voor een goede service en werkt daarom altijd met producten van hoge kwaliteit en ervaren schilders. Voor schilderwerk in Breda kunt u altijd op ons vertrouwen. Ook profiteert u altijd van deze fijne voordelen:

  • 35 jaar werkervaring
  • Snel schakelen
  • Afspraak = afspraak
  • 5 jaar garantie op schilderwerk

  schildersbedrijf Breda voor al uw schilderwerk binnen en buiten

  Contact schildersbedrijf Breda? Bel ons

  Zoekt u een goede schilder voor voortreffelijk schilderwerk in Breda? U kunt terecht bij ons schildersbedrijf. Dien gerust een offerteverzoek via de button. Voor vragen belt u ons op 079-7850734 of u kunt ons mailen op info@jvdonderhoudsgroep.nl.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Powered by