Schildersbedrijf Gorinchem

Schildersbedrijf Gorinchem – Groot en klein onderhoud

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Gorinchem? JvD Onderhouds Groep levert eersteklas schilderwerk aan bedrijven en particulieren. We doen zowel binnen- als buitenschilderwerk en nemen grote en kleine klussen aan. Bovendien bent u bij ons altijd verzekerd van vijf jaar garantie op schilderwerk en het gebruik van A-klasse materialen. Vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website of bel ons schildersbedrijf.

Schildersbedrijf Gorinchem voor professioneel schilderwerk voor particulieren en bedrijven

Dé schilder voor binnen en buiten

Reken voor al uw schilderwerk in Gorinchem op ons schildersbedrijf. We pakken grote en kleine klussen aan en leveren altijd eersteklas schilderwerk. En we schilderen niet alleen netjes, maar ook veilig. Daarom beschikken al onze vakmensen over het veiligheidscertificaat VCA. Naast particulieren en bedrijven zijn ook andere partijen, zoals scholen, verhuurders en VVE’s van harte welkom. We helpen u graag met:

35 jaar werkervaring

JVD Onderhoudsgroep 35 jaar werkervaring

5 jaar garantie

Snel schakelen

Afspraak = afspraak

JVD Onderhoudsgroep afspraken
Houtrot reparatie en schilderwerk

Schilderwerk voor uw interieur

Heeft u binnen schilderwerk dat u wilt uitbesteden? In Gorinchem belt u hiervoor ons schildersbedrijf. Onze schilder kan de plafonds en muren voor u schilderen of airless spuiten met latex. Ook het houtwerk, zoals de trappen en kozijnen, voorziet hij vakkundig van een nieuwe lik verf. Met dank aan onze gecertificeerde schilders en A-klasse materialen is het karwei snel geklaard. U kunt dan ook snel genieten van een opgeknapt interieur.

Buiten schilderen

Ook voor schilderwerk aan de buitenkant van uw woning of bedrijf, appartement of pand kunt u bij ons terecht. Hiermee is uw houtwerk beter bestand tegen het weer en verlengt u de levensduur ervan. Schilderwerk in de buitenlucht moet gemiddeld elke vijf jaar worden vernieuwd. Naast deuren, deurposten en kozijnen, schilderen we ook ander houtwerk, zoals uw tuinhuisje, veranda en overkapping. Op deze manier gaat het hout langer mee!

Schilderen, onderhoud en meer in Gorinchem

In Gorinchem staat ons schildersbedrijf voor u klaar met eersteklas schilderwerk. Maar ook met stucwerk en voor de behandeling van houtrot. Verder schakelt u ons in voor periodiek onderhoud om uw woning, appartement of bedrijfspand in goede conditie houden. En tot slot kunt u ook bij ons terecht voor mutatieonderhoud. Bel ons vrijblijvend voor meer informatie.

Benieuwd naar de opties? Neem contact op

Wattstraat 28F,
2723 RC Zoetermeer

T 079 7850734
E info@jvdonderhoudsgroep.nl

  Schildersbedrijf Gorinchem voor professioneel schilderwerk binnen en buiten

  Schildersbedrijf met ervaren schilders

  Goede schilder nodig? JvD Onderhouds Groep kan u helpen. Om altijd topkwaliteit te leveren, opereert ons schildersbedrijf altijd met A-klasse producten en gecertificeerde schilders. Schakel ons in Gorinchem in voor het schilderen van uw woning, appartement of pand. We onderscheiden ons op de volgende punten:

  • Snel schakelen
  • 5 jaar garantie op schilderwerk
  • 35 jaar werkervaring
  • Afspraak = afspraak

  Contact schildersbedrijf Gorinchem

  Schildersbedrijf contracteren voor een schilderklus in Gorinchem? Wij zijn er voor zowel particulieren als bedrijven. Via deze website vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Ook kunt u ons bellen via 079-7850734 of mail ons!.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Powered by