Schildersbedrijf Haarlem

Schildersbedrijf Haarlem – 35 jaar werkervaring

Heeft u een schildersbedrijf in Haarlem nodig? Kies voor JvD Onderhouds Groep. Schakel ons in wanneer u binnen of buiten iets wilt laten schilderen door een vakkundige schilder. Groot of klein onderhoud, dat maakt ons niet uit. En zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht. Ook profiteert u gegarandeerd van vijf jaar garantie op schilderwerk en heeft u de zekerheid dat we altijd werken met A-kwaliteit materialen. Vraag gratis een offerte aan op onze website of neem telefonisch contact op met ons schildersbedrijf voor meer informatie.

schildersbedrijf zoetermeer

Eersteklas schilderwerk nodig?

Ons schildersbedrijf beschikt over betrouwbare vakkrachten. We pakken grote en kleine klussen aan en zorgen voor perfect geschilderde muren, plafonds en schilderen houtwerk. We schilderen niet alleen netjes, maar ook veilig. Daarom hebben al onze medewerkers een VCA veiligheidscertificaat. Wij helpen iedereen in Haarlem. Behalve particulieren en bedrijven, kunnen dus ook VVE’s, scholen, gemeentes en woningcorporaties bij ons terecht. We helpen u graag met:

35 jaar werkervaring

JVD Onderhoudsgroep 35 jaar werkervaring

5 jaar garantie

Snel schakelen

Afspraak = afspraak

JVD Onderhoudsgroep afspraken
Schilderbedrijf Noordwijk

Schilderwerk interieur

Heeft u binnenschilderwerk dat u wilt uitbesteden? In Haarlem belt u hiervoor ons schildersbedrijf. Wij kunnen de muren en plafonds voor u schilderen of spuiten met latex en het houtwerk, zoals de deurposten, trappen en kozijnen, voor u schilderen. Met dank aan onze gecertificeerde schilders en A-klasse materialen is uw schilderklus snel geklaard. U ondervindt dan ook nauwelijks tot geen hinder van onze aanwezigheid.

Buiten schilderen

Met buitenschilderwerk kunnen we het hout aan de buitenzijde van uw woning of bedrijfsgebouw in Haarlem voor u in de verf zetten. Op deze manier is het beschermd tegen de elementen en verlengt u de levensduur. Om goed beschermd te blijven moet u hiervoor eens in de vijf jaar een schildersbedrijf laten langskomen. Wij schilderen naast deuren, deurposten en kozijnen ook uw tuinhuisje, dakkapel en terrasoverkapping. U vraagt, wij schilderen!

Schilderen, onderhoud en meer in Haarlem

In Haarlem kunt u ons schildersbedrijf niet alleen inschakelen voor schilderwerk, maar ook voor de behandeling van houtrot en het stucen van wanden en plafonds. Daarnaast bieden we ook reparatieonderhoud aan. Zo ziet uw woning of bedrijfspand er altijd keurig uit en kunnen we uw verhuurde panden snel voor u opknappen tussen twee huurders in. Bel ons vrijblijvend voor meer informatie of vraag een gratis offerte aan.

Benieuwd naar de opties? Neem contact op

Wattstraat 28F,
2723 RC Zoetermeer

T 079 7850734
E info@jvdonderhoudsgroep.nl

  JvD Onderhouds Groep: gerenommeerd schildersbedrijf

  Vaardige schilder nodig? U kunt terecht bij JvD Onderhouds Groep. Met ervaren schilders en A-klasse materiaal, levert ons schildersbedrijf u altijd de beste kwaliteit. Wanneer het op schilderwerk aankomt in Haarlem kunt u op ons bouwen. We onderscheiden ons op de volgende punten:

  • 35 jaar werkervaring
  • Afspraak = afspraak
  • Snel schakelen
  • 5 jaar garantie op schilderwerk
  JVD Onderhoudsgroep aanhanger met bedrijfsbus

  Schildersbedrijf inschakelen in Haarlem? Bel ons

  Op zoek naar een ervaren schilder voor voortreffelijk schilderwerk in Haarlem? Dan neemt u contact op met ons schildersbedrijf. Via de button vraagt u gemakkelijk een gratis offerte aan. Ook zijn we per telefoon bereikbaar op 079-7850734 of via de mail op info@jvdonderhoudsgroep.nl.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Powered by