Schildersbedrijf Hilversum

Schildersbedrijf Hilversum – Groot en klein onderhoud

Schildersbedrijf nodig voor een schilderklus in Hilversum? Dan kunt u terecht bij JvD Onderhouds Groep. Ons bedrijf is gecertificeerd en is beschikbaar voor binnen- en buitenschilderwerk. Wij schilderen bij zowel bedrijven als particulieren en accepteren grote en kleine schilderklussen. Ook bent u bij ons altijd verzekerd van vijf jaar garantie op schilderwerk en gebruiken we alleen materiaal van A-klasse kwaliteit. Bel ons schildersbedrijf gerust voor meer informatie of een offerte.

Schilderwerk wit muur roller - achtergrond schilderen kozijn kleine steiger

Ervaren schildersbedrijf

Voor elke schilderklus in Hilversum kunt u vertrouwen op ons schildersbedrijf. Uw muren, plafonds en houtwerk zijn bij ons bedrijf in goede handen. Naast goed, werken we natuurlijk ook veilig. Daarom beschikken al onze medewerkers over het veiligheidscertificaat VCA. Wij helpen iedereen: particulieren, bedrijven, scholen, VVE’s, de gemeente en ook de woningbouw. Ons dienstenpakket bestaat uit:

35 jaar werkervaring

JVD Onderhoudsgroep 35 jaar werkervaring

5 jaar garantie

Snel schakelen

Afspraak = afspraak

JVD Onderhoudsgroep afspraken
schildersbedrijf zoetermeer

Binnen schilderen

Heeft u binnenschilderwerk dat u wilt uitbesteden? In Hilversum belt u hiervoor ons schildersbedrijf. Wij schilderen onder andere muren, plafonds, kozijnen, trappen, vloeren en behangwerk. Schilderen doen we met de verfroller en de kwast, maar ook met latex spuiten. Ons schildersbedrijf werkt bovendien niet alleen goed, maar ook snel en georganiseerd. Zo kunt u binnen no-time genieten van een mooi geschilderd huis of bedrijfspand.

Houtwerk buiten schilderen

Wij staan ook voor u klaar voor het schilderwerk aan de buitenkant van uw woning, bedrijf, appartement of pand. Zo is het beter beschermd tegen het gure buitenweer en verlengt u de levensduur. Om goed beschermd te blijven moet u hiervoor elke vijf jaar een schilder langs laten komen. Wij schilderen behalve uw ramen en deuren ook uw dakkapel, veranda, schuur, schutting en tuinhuis. Uw verzoek, wij schilderen!

Schilderen, onderhoud en meer in Hilversum

Naast eersteklas schilderwerk kunt u in Hilversum ook bij ons schildersbedrijf terecht voor de behandeling van houtrot en het stucen van muren en plafonds. Dat maakt ons ook een goede partner voor periodiek onderhoud aan uw woning, appartement of pand. Of om een pand tussen twee huurders in op te knappen. Bel ons voor meer informatie of vraag een gratis offerte aan.

Benieuwd naar de opties? Neem contact op

Wattstraat 28F,
2723 RC Zoetermeer

T 079 7850734
E info@jvdonderhoudsgroep.nl

  JvD Onderhouds Groep: ervaren schildersbedrijf

  Ervaren schilder nodig? Neem gerust contact op met JvD Onderhouds Groep. Dankzij goed opgeleide schilders en materialen van de beste kwaliteit, levert ons schildersbedrijf u altijd vakwerk. Schakel ons in Hilversum in voor het schilderen van uw woning, appartement of pand. Andere voordelen zijn:

  • 35 jaar werkervaring
  • Afspraak = afspraak
  • Snel schakelen
  • 5 jaar garantie op schilderwerk
  Onderhoud schilderwerk buitenkant pand (Kerk) kozijnen trap ladder afzetlint steiger schilder houtrot

  Contact schildersbedrijf Hilversum? Bel gerust

  Schildersbedrijf inhuren voor schilderwerk in Hilversum? Wij helpen zowel particulieren als bedrijven. Dien daarom gerust een offerteverzoek via onze website. U kunt ons ook bellen via 079-7850734 of stuur ons een mailtje op info@jvdonderhoudsgroep.nl.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Powered by