Schildersbedrijf Leiden

Schildersbedrijf Leiden – Voor bedrijven en particulieren

Heeft u een schildersbedrijf nodig voor een schilderklus in Leiden? Dan kunt u terecht bij JvD Onderhouds Groep. Wij schilderen binnen en buiten voor grote en kleine projecten en voor onderhoud. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Bovendien gebruiken we alleen materiaal van topkwaliteit en leveren we altijd vijf jaar garantie op ons schilderwerk. Wilt u meer weten? Bel ons schildersbedrijf gerust of vraag een gratis offerte aan op onze website.

Schilderwerk Den Haag

Dé schilder voor binnen en buiten

Met ons schildersbedrijf beschikt u over ervaren krachten. Zowel uw binnen- als buitenschilderwerk is bij ons in goede handen. Natuurlijk hebben al onze schilders een veiligheidscertificaat. Uw schilderwerk gebeurt daarom niet alleen goed, maar ook verantwoord en veilig. Wij helpen iedereen: particulieren, bedrijven, VVE’s, scholen, verhuurders en ook de woningbouw. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

35 jaar werkervaring

JVD Onderhoudsgroep 35 jaar werkervaring

5 jaar garantie

Snel schakelen

Afspraak = afspraak

JVD Onderhoudsgroep afspraken
Schilderbedrijf Noordwijk. Schilderwerk sausen muren kleurtje

Binnenschilderwerk

Heeft u binnen schilderwerk dat u wilt uitbesteden? In Leiden neemt u hiervoor contact op met ons schildersbedrijf. Laat ons uw plafond en wanden voor u sauzen of airless spuiten met latex. En uw houtwerk, zoals trappen en kozijnen, voor u schilderen. Ons schildersbedrijf werkt vlot, georganiseerd en levert altijd vakwerk. Zo kunt u binnen de kortste keren genieten van een mooi geschilderd huis of pand.

Buitenschilderwerk

Ook het houtwerk aan de buitenkant van uw woning of bedrijfspand in Leiden zetten we graag opnieuw voor u in de verf. Vakkundig schilderwerk zorgt namelijk voor een mooie uitstraling. En het beschermt uw houtwerk tegen de elementen. Gemiddeld moet dit elke vijf jaar opnieuw worden geschilderd. Ons schildersbedrijf schildert naast uw ramen en deuren, ook andere dingen van hout, zoals: uw tuinhuisje, schutting, carport en veranda. Heeft u een ander verzoek? Vraag het gerust!

Schilderen, onderhoud en meer in Leiden

Wij doen meer dan schilderen alleen. Ook voor net stucwerk en het behandelen van houtrot kunt u bij ons terecht. Net als voor reparatieonderhoud in Leiden. We zorgen ervoor dat uw pand goed onderhouden blijft en dat het snel weer klaar is voor de volgende huurder. Bel ons vrijblijvend voor meer informatie of vraag een gratis offerte aan.

Benieuwd naar de opties? Neem contact op

Wattstraat 28F,
2723 RC Zoetermeer

T 079 7850734
E info@jvdonderhoudsgroep.nl

  JvD Onderhouds Groep: ervaren schildersbedrijf

  JvD Onderhouds Groep heeft ruim 35 jaar werkervaring in schilderwerk. Ons schildersbedrijf staat voor kwaliteit en maakt daarom altijd gebruik van A-klasse producten en goed opgeleide schilders. Of het nu gaat om onderhoud, een reparatie of een make-over in Leiden: wij zorgen ervoor dat het in orde komt. Bij ons profiteert u altijd van deze fijne voordelen:

  • Snel schakelen
  • Afspraak = afspraak
  • 5 jaar garantie op schilderwerk
  • 35 jaar werkervaring
  Houtrot reparatie en schilderwerk

  Contact schildersbedrijf Leiden? Vrijblijvende offerte

  Op zoek naar een ervaren schilder voor eersteklas schilderwerk in Leiden? U kunt terecht bij ons schildersbedrijf. Vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website. Bel ons voor vragen op 079-7850734 of mail ons op info@jvdonderhoudsgroep.nl.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Powered by