Schildersbedrijf Nieuwegein

Schildersbedrijf Nieuwegein – 5 jaar garantie op schilderwerk

Wilt u een schildersbedrijf inschakelen voor een schilderklus in Nieuwegein? Voor binnen- of buitenschilderwerk? Kies dan voor JvD Onderhouds Groep. Wij schilderen voor zowel particulieren als bedrijven en nemen groot en klein schilderwerk aan. Ook gebruiken we alleen A-klasse materialen en geven we vijf jaar garantie op ons schilderwerk. Neem vrijblijvend contact op met ons schildersbedrijf voor meer informatie of een gratis offerte.

Schilderbedrijf Noordwijk

Dé schilder voor binnen en buiten

Met ons schildersbedrijf beschikt u over ervaren schilders. We nemen grote en kleine klussen aan en leveren altijd eersteklas schilderwerk. Uiteraard zijn onze vakmensen ook gecertificeerd. Behalve goed, werken onze schilders dus ook verantwoord en veilig. Iedereen kan bij ons terecht: particulieren, bedrijven, VVE’s, scholen, verhuurders en ook woningcorporaties. We helpen u graag met:

35 jaar werkervaring

JVD Onderhoudsgroep 35 jaar werkervaring

5 jaar garantie

Snel schakelen

Afspraak = afspraak

JVD Onderhoudsgroep afspraken
Houtrot reparatie en schilderwerk

Interieur opfrissen of make-over geven

Wilt u binnen iets laten schilderen? In Nieuwegein neemt u hiervoor contact op met ons schildersbedrijf. Wij schilderen onder andere plafonds en muren, maar ook vloeren, trappen, deuren en kozijnen. We werken zowel met de verfroller, kwast als met latex spuitwerk. Dankzij onze ervaren schilders en een goede planning is de klus snel geklaard. U ondervindt dan ook weinig hinder van onze aanwezigheid.

Buitenschilderwerk

Met buitenschilderwerk kunnen we het houtwerk aan en rondom uw woning of bedrijfsgebouw in Nieuwegein onder handen nemen. Goed geverfd houtwerk heeft namelijk een mooie uitstraling. Ook beschermt het uw houtwerk tegen weer en wind. Om goed beschermd te blijven, kunt u ons schildersbedrijf elke vijf jaar langs laten komen. Wij schilderen niet alleen deuren en kozijnen, maar ook uw tuinhuisje, schutting,carport en veranda. U vraagt, wij schilderen!

Schilderen, onderhoud en meer in Nieuwegein

Periodiek onderhoud laten uitvoeren of een pand in Nieuwegein tussen twee huurders laten opknappen? Ook hiervoor kunt u bij ons schildersbedrijf terecht. We doen namelijk meer dan schilderen alleen. Wanneer we houtrot tegenkomen kunnen we dit meteen voor u behandelen en ook voor eersteklas stucwerk kunt u bij ons terecht. Bel ons gerust voor meer informatie of vraag een gratis offerte aan.

Benieuwd naar de opties? Neem contact op

Wattstraat 28F,
2723 RC Zoetermeer

T 079 7850734
E info@jvdonderhoudsgroep.nl

  Schildersbedrijf met ervaren schilders

  Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in de vastgoedzorg. Om altijd topkwaliteit te leveren, werkt ons schildersbedrijf altijd met producten van hoge kwaliteit en ervaren schilders. Wanneer het op schilderwerk aankomt in Nieuwegein, kunt u op ons rekenen. Andere voordelen zijn:

  • Snel schakelen
  • 35 jaar werkervaring
  • 5 jaar garantie op schilderwerk
  • Afspraak = afspraak
  JVD Onderhoudsgroep aanhanger met bedrijfsbus

  Contact schildersbedrijf Nieuwegein? Gratis offerte

  Schildersbedrijf inhuren voor een schilderklus in Nieuwegein? Wij helpen zowel particulieren als bedrijven. Via de button vraagt u in een oogwenk een scherpe offerte aan. Daarnaast kunt u ons bellen op 079-7850734 of mail ons op info@jvdonderhoudsgroep.nl.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Powered by