Schildersbedrijf Noordwijk

Gecertificeerd Schildersbedrijf Noordwijk

Heeft u een schildersbedrijf nodig voor een schilderklus in Noordwijk? U kunt terecht bij JvD Onderhouds Groep. Ons bedrijf is gecertificeerd en is beschikbaar voor binnen- en buitenschilderwerk. Wij helpen zowel bedrijven als particulieren en nemen grote en kleine klussen aan. Bovendien gebruiken we alleen materiaal van topkwaliteit en kunt u altijd rekenen op vijf jaar garantie op schilderwerk. Wilt u meer weten? Bel ons schildersbedrijf vrijblijvend.

Schilderbedrijf Noordwijk. Schilderwerk sausen muren kleurtje

Dé schilder voor binnen en buiten

Voor elke schilderklus in Noordwijk kunt u rekenen op ons schildersbedrijf. Uw muren, plafonds en houtwerk zijn bij ons in goede handen. Behalve goed, werken we natuurlijk ook veilig. Daarom beschikken al onze medewerkers over een VCA veiligheidscertificaat. Wij helpen iedereen: particulieren, bedrijven, VVE’s, scholen, verhuurders en ook woningcorporaties. Onze services zijn:

35 jaar werkervaring

JVD Onderhoudsgroep 35 jaar werkervaring

5 jaar garantie

Snel schakelen

Afspraak = afspraak

JVD Onderhoudsgroep afspraken
Schilderbedrijf Noordwijk

Binnen schilderen

Heeft u binnenschilderwerk dat u wilt uitbesteden? In Noordwijk kunt u dan terecht bij ons schildersbedrijf. Laat uw muren en plafonds door ons sauzen of airless spuiten met latex. Ook uw houtwerk, zoals kozijnen, deurposten en de trap, kunnen we voor u schilderen. Dankzij onze gecertificeerde schilders en een goede planning is uw schilderklus snel afgerond. U kunt dan ook snel genieten van uw opgeknapte interieur.

Voor al uw buitenschilderwerk

Met buitenschilderwerk in Noordwijk kunnen we het houtwerk aan de buitenzijde van uw huis of bedrijfsgebouw opnieuw voor u in de verf zetten. Hierdoor is het beschermd tegen het weer en blijft het langer mooi. Buitenschilderwerk moet na ongeveer vijf jaar worden herhaald. Wij schilderen deuren, deurposten en kozijnen, maar ook uw schuur, veranda en carport. Heeft u een ander verzoek? Vraag het gerust!

Schilderen, onderhoud en meer in Noordwijk

Neem in Zandvoort contact op met ons schildersbedrijf voor schilderwerk en meer. We stucen namelijk ook muren plafonds en verhelpen houtrot. Verder houden we met periodiek onderhoud uw woning, appartement en andere gebouwen in topconditie. En kunnen we een pand tussen twee huurders in snel voor u opknappen. Bel ons gerust voor meer informatie of vraag gratis een offerte aan.

Benieuwd naar de opties? Neem contact op

Wattstraat 28F,
2723 RC Zoetermeer

T 079 7850734
E info@jvdonderhoudsgroep.nl

  JvD Onderhouds Groep: ervaren schildersbedrijf

  Wij zijn dé specialist in vastgoedzorg. Met dank aan onze goed opgeleide schilders en A-klasse materiaal, levert ons schildersbedrijf u altijd vakwerk. Of het nu gaat om onderhoud, een reparatie of een make-over in Noordwijk: op ons kunt u altijd vertrouwen. We onderscheiden ons op de volgende punten:

  • Snel schakelen
  • 5 jaar garantie op schilderwerk
  • Afspraak = afspraak
  • 35 jaar werkervaring
  Schilderbedrijf Noordwijk en Zoetermeer. Bordje JVD Onderhouds Groep bij ingang

  Contact schildersbedrijf Noordwijk

  Schildersbedrijf inzetten voor een schilderklus in Noordwijk? Wij zijn er voor zowel particulieren als bedrijven. Via onze website vraagt u in een oogwenk een vrijblijvende offerte aan. Ook kunt u ons bellen via 079-7850734 of mailen op info@jvdonderhoudsgroep.nl.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Powered by