Schildersbedrijf Oosterhout

Ervaren Schildersbedrijf Oosterhout

Op zoek naar een schildersbedrijf in Oosterhout? U kunt terecht bij JvD Onderhouds Groep. Schakel ons in wanneer u binnen of buiten iets wilt laten schilderen door een gecertificeerde schilder. Wij schilderen bij bedrijven en particulieren en nemen grote en kleine schilderklussen aan. Voor de beste kwaliteit gebruiken we alleen A-klasse materialen. Ook leveren we altijd vijf jaar garantie op ons schilderwerk. Vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website of bel ons schildersbedrijf.

Woning in steigers met spandoek en hoogerker schuin

Dé schilder voor particulieren en bedrijven

Ons schildersbedrijf is in te huren voor elke schilderklus in Oosterhout. Uw muren, plafonds en houtwerk zijn bij ons bedrijf in vaardige handen. Behalve goed, werken we natuurlijk ook veilig. Daarom beschikken al onze vakmensen over het veiligheidscertificaat VCA. Iedereen kan bij ons aankloppen. Naast bedrijven en particulieren, kunnen dus ook VVE’s, scholen, gemeentes en woningcorporaties bij ons terecht. We helpen u graag met:

35 jaar werkervaring

JVD Onderhoudsgroep 35 jaar werkervaring

5 jaar garantie

Snel schakelen

Afspraak = afspraak

JVD Onderhoudsgroep afspraken
Schilderwerk wit muur roller - achtergrond schilderen kozijn kleine steiger

Binnen schilderen

Wilt u binnen iets laten schilderen? In Oosterhout neemt u hiervoor contact op met ons schildersbedrijf. We schilderen plafonds en muren, maar ook vloeren, trappen, deuren en kozijnen. We zijn bedreven met de verfroller en kwast, maar ook met latex spuitwerk. Met dank aan onze gecertificeerde schilders en een goede planning is de klus snel afgerond. U kunt dan ook snel genieten van uw opgeknapte interieur.

Buiten schilderen

Ook het houtwerk aan de buitenkant van uw woning of bedrijfspand in Oosterhout kunnen we voor u schilderen. Op deze manier is uw houtwerk beschermd tegen elementen en blijft het langer mooi. Buitenschilderwerk moet meestal elke vijf jaar worden herhaald. Behalve deuren, deurposten en kozijnen, schilderen we ook ander houtwerk, zoals uw schuur, veranda en overkapping. Zo gaat het hout langer mee!

Schilderen, onderhoud en meer in Oosterhout

U kunt niet alleen bij ons schildersbedrijf terecht voor eersteklas schilderwerk in Oosterhout, maar ook voor het stucen van muren en plafonds en de behandeling van houtrot. Verder verzorgen we ook periodiek onderhoud aan uw huizen, appartementen en panden. En voeren we mutatieonderhoud uit aan verhuurde panden. Informeer gerust naar de mogelijkheden! Bel ons voor meer informatie.

Benieuwd naar de opties? Neem contact op

Wattstraat 28F,
2723 RC Zoetermeer

T 079 7850734
E info@jvdonderhoudsgroep.nl

  Gecertificeerd schildersbedrijf met goed opgeleide schilders

  JvD Onderhouds Groep beschikt over ruim 35 jaar werkervaring. Ons schildersbedrijf staat voor een goede service en werkt daarom altijd met A-klasse producten en goed opgeleide schilders. Schakel ons in Oosterhout in voor het schilderen van uw woning, appartement of pand. Onze andere pluspunten zijn:

  • 5 jaar garantie op schilderwerk
  • Afspraak = afspraak
  • Snel schakelen
  • 35 jaar werkervaring
  Schilderbedrijf Noordwijk en Zoetermeer. Bordje JVD Onderhouds Groep bij ingang

  Schildersbedrijf inschakelen in Oosterhout? Vraag hier een offerte aan

  Schildersbedrijf inzetten voor een schilderklus in Oosterhout? Wij helpen particulieren en bedrijven. Via deze website vraagt u eenvoudig een offerte aan. Maar u kunt u ons ook bellen op 079-7850734 of mailen op info@jvdonderhoudsgroep.nl.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Powered by