Schildersbedrijf Utrecht

Gerenommeerd Schildersbedrijf Utrecht

Schildersbedrijf nodig voor schilderwerk in Utrecht? U kunt terecht bij JvD Onderhouds Groep. Onze schilders zijn gecertificeerd en schilderen zowel binnen als buiten. Wij helpen particulieren en bedrijven en nemen grote en kleine schilderklussen aan. Verder profiteert u altijd van vijf jaar garantie op ons schilderwerk en gebruiken we alleen materiaal van A-klasse kwaliteit. Neem vrijblijvend contact op met ons schildersbedrijf voor meer informatie of een gratis offerte.

Schildersbedrijf Utrecht - voor onder meer schilderwerk, stucwerk en houtrot reparaties.

Dé schilder voor particulieren en bedrijven

Reken voor elke schilderklus in Utrecht op ons schildersbedrijf. Ons bedrijf pakt grote en kleine klussen aan en levert altijd eersteklas schilderwerk. We schilderen niet alleen netjes, maar ook veilig. Daarom beschikken al onze vakmensen over een VCA veiligheidscertificaat. Zowel particulieren, bedrijven, VVE’s, scholen, verhuurders en ook de woningbouw kunnen bij ons aankloppen. We helpen u graag met:

35 jaar werkervaring

JVD Onderhoudsgroep 35 jaar werkervaring

5 jaar garantie

Snel schakelen

Afspraak = afspraak

JVD Onderhoudsgroep afspraken
schildersbedrijf Utrecht voor reparatie, onderhoud en schilderwerk

Binnen schilderen

In Utrecht kunt u bij ons schildersbedrijf terecht om uw interieur op te frissen, te onderhouden of om dit een make-over te geven. Laat ons uw muren en plafonds voor u sauzen of spuiten met latex. Het houtwerk, zoals uw trappen en kozijnen, kunnen we voor u schilderen. Met dank aan onze ervaren schilders en een goede planning is het karwei snel afgerond. U ondervindt dan ook nauwelijks tot geen hinder van onze aanwezigheid.

Voor al uw buitenschilderwerk

Wij helpen u ook met het buitenschilderwerk van uw woning of bedrijf, appartement of bedrijfspand. Op deze manier is uw houtwerk beter bestand tegen elementen en gaat het langer mee. Gemiddeld moet u hiervoor eens in de vijf jaar een schildersbedrijf langs laten komen. Onze schilder schildert niet alleen uw ramen en deuren, maar ook uw schuur, schutting en dakkapel. Op deze manier gaat het hout langer mee!

Schilderen, onderhoud en meer in Utrecht

Nooit meer vergeten om op tijd de kozijnen te laten schilderen? Uw huis een make-over te geven? Of een pand snel te laten opknappen tussen twee huurders in? In Utrecht schakelt u hiervoor ons schildersbedrijf in voor reparatieonderhoud. Naast schilderwerk leveren we namelijk ook eersteklas stucwerk en kunnen we ook houtrot voor u behandelen. Informeer naar de prijzen!

Benieuwd naar de opties? Neem contact op

Wattstraat 28F,
2723 RC Zoetermeer

T 079 7850734
E info@jvdonderhoudsgroep.nl

  JvD Onderhouds Groep: ervaren schildersbedrijf

  Vaardige schilder nodig? JvD Onderhouds Groep kan u helpen. Voor het mooiste resultaat, werkt ons schildersbedrijf altijd met producten van hoge kwaliteit en gecertificeerde schilders. Huur ons in Utrecht in voor onderhoud, een reparatie of een make-over. We onderscheiden ons op de volgende punten:

  • Afspraak = afspraak
  • 35 jaar werkervaring
  • Snel schakelen
  • 5 jaar garantie op schilderwerk

  schildersbedrijf Utrecht voor particulieren en bedrijven

  Contact schildersbedrijf Utrecht? Bel gerust

  Schildersbedrijf contracteren voor schilderwerk in Utrecht? Wij helpen zowel particulieren als bedrijven. Vraag een vrijblijvende offerte aan via de button. Of bel of mail ons op 079-7850734 of info@jvdonderhoudsgroep.nl.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Powered by