Schildersbedrijf Waalwijk

Ervaren Schildersbedrijf Waalwijk

Zoekt u een schildersbedrijf in Waalwijk? JvD Onderhouds Groep levert altijd eersteklas schilderwerk. Schakel ons bedrijf in voor binnen- en buitenschilderwerk, door een ervaren schilder. We zijn beschikbaar voor grote en kleine schilderklussen bij bedrijven, maar ook voor particulieren. Ook profiteert u altijd van een vijfjarige garantie op schilderwerk en gebruiken we alleen materiaal van A-klasse kwaliteit. Wilt u meer weten? Bel ons schildersbedrijf vrijblijvend.

Muur buiten verven wit schilder

Eersteklas schilderwerk nodig?

Ons schildersbedrijf is in te huren voor al uw schilderwerk in Waalwijk. Uw muren, plafonds en houtwerk zijn bij ons in goede handen. Zoals u mag verwachten, zijn onze vakmensen gecertificeerd. Uw schilderwerk gebeurt daarom niet alleen goed, maar ook veilig en verantwoord. Wij helpen iedereen. Naast bedrijven en particulieren, kunnen dus ook VVE’s, scholen, gemeentes en woningcorporaties bij ons terecht. We helpen u graag met:

35 jaar werkervaring

JVD Onderhoudsgroep 35 jaar werkervaring

5 jaar garantie

Snel schakelen

Afspraak = afspraak

JVD Onderhoudsgroep afspraken
schilderwerk

Binnen schilderen

Ons schildersbedrijf helpt u in Waalwijk het interieur op te frissen, te onderhouden of dit een make-over te geven. We schilderen plafonds en muren, maar ook vloeren, trappen, deuren en kozijnen. Onze vakmensen werken niet alleen met de verfroller en kwast, maar zijn ook bedreven met latex spuitwerk. Onze schilders werken vlot, planmatig en leveren altijd vakwerk. Zo kunt u binnen de kortste keren genieten van een mooi geschilderd huis of bedrijfspand.

Voor al uw buitenschilderwerk

Wij staan ook voor u klaar voor het buitenschilderwerk van uw woning, appartement of pand. Houtwerk dat goed in de verf zit, heeft namelijk een mooie uitstraling. Ook beschermt het uw houtwerk tegen weer en wind. Om goed beschermd te blijven, moet u het houtwerk eens in de vijf jaar laten bijwerken. Wij schilderen naast deuren, deurposten en kozijnen ook ander houtwerk, zoals uw tuinhuisje, dakkapel en terrasoverkapping. Heeft u een ander verzoek? Vraag het gerust!

Schilderen, onderhoud en meer in Waalwijk

In Waalwijk schakelt u ons schildersbedrijf in voor schilderwerk, maar ook voor eersteklas stucwerk en de behandeling van houtrot. Verder verzorgen we periodiek onderhoud, waarmee we uw woning, appartement of bedrijfspand in goede conditie houden. En ook een pand tussen twee huurders in opknappen regelen we voor u. Informeer gerust naar de prijzen!

Benieuwd naar de opties? Neem contact op

Wattstraat 28F,
2723 RC Zoetermeer

T 079 7850734
E info@jvdonderhoudsgroep.nl

  JvD Onderhouds Groep: ervaren schildersbedrijf

  Voor uitstekende vastgoedzorg kunt u terecht bij JvD Onderhouds Groep. Dankzij goed opgeleide schilders en A-klasse materiaal, levert ons schildersbedrijf u altijd vakwerk. Wanneer het op schilderwerk aankomt in Waalwijk, dan kunt u altijd op ons rekenen. Andere voordelen zijn:

  • Snel schakelen
  • 35 jaar werkervaring
  • Afspraak = afspraak
  • 5 jaar garantie op schilderwerk
  Schildersbedrijf Zoetermeer. Bedrijfsbus voor kerk na onderhoud

  Schildersbedrijf inhuren in Waalwijk? Vrijblijvende offerte

  Schildersbedrijf inzetten voor schilderwerk in Waalwijk? Wij helpen zowel particulieren als bedrijven. Via onze website vraagt u in een oogwenk een gratis offerte aan. Ook zijn we per telefoon bereikbaar op 079-7850734 of door te mailen op info@jvdonderhoudsgroep.nl.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Powered by