Schildersbedrijf Woerden

Schildersbedrijf Woerden – Voor bedrijven en particulieren

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Woerden? JvD Onderhouds Groep kan u helpen. Ons bedrijf beschikt over het keurmerk “de betere schilder” en voert zowel binnen- als buitenschilderwerk uit. Wij nemen grote en kleine schilderklussen aan, van bedrijven en particulieren. Ook bent u bij ons altijd verzekerd van een vijfjarige garantie op schilderwerk en gebruiken we alleen materiaal van A-klasse kwaliteit. Neem gerust contact op met ons schildersbedrijf voor vragen of een gratis offerte.

Overleg met werknemers tijdens klus

Dé schilder voor binnen en buiten

Ons schildersbedrijf is in te huren voor elke schilderopdracht in Woerden. Ons bedrijf pakt grote en kleine schilderklussen aan en zorgt voor zorgvuldig geschilderde muren, plafonds en houtwerk. Behalve goed, werken we natuurlijk ook veilig. Daarom beschikken al onze schilders over het VCA veiligheidscertificaat. Wij helpen iedereen: particulieren, bedrijven, VVE’s, scholen, verhuurders en ook woningcorporaties. Onze diensten zijn:

35 jaar werkervaring

JVD Onderhoudsgroep 35 jaar werkervaring

5 jaar garantie

Snel schakelen

Afspraak = afspraak

JVD Onderhoudsgroep afspraken
Houtrot reparatie en schilderwerk

Interieur schilderen

Wilt u uw interieur laten schilderen? In Woerden belt u hiervoor ons schildersbedrijf. We schilderen muren, plafonds, kozijnen, trappen, vloeren en behangwerk. Dit doen we met de verfroller, de kwast of met latex spuitwerk. Dankzij onze gecertificeerde schilders en A-klasse materialen is het karwei snel afgerond. U ondervindt dan ook nauwelijks tot geen hinder van onze aanwezigheid.

Buitenschilderwerk

In Woerden kunnen we ook het houtwerk aan de buitenkant en rondom uw huis, appartement of bedrijfspand voor u schilderen. Net schilderwerk zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling: het beschermt uw houtwerk ook tegen vocht en vuil. Voor goed onderhoud moet u gemiddeld eens in de vijf jaar een schildersbedrijf laten langskomen. Onze schilder schildert niet alleen uw ramen en deuren, maar ook andere dingen van hout, zoals uw tuinhuisje, schutting, carport en veranda. U vraagt, wij schilderen!

Schilderen, onderhoud en meer in Woerden

In Woerden kunt u ons schildersbedrijf niet alleen inschakelen voor schilderwerk, maar ook voor stucwerk en de behandeling van houtrot. Verder zorgen we er met periodiek onderhoud voor dat uw woning of pand altijd goed onderhouden is. En kunnen we met mutatieonderhoud een pand snel opknappen tussen twee huurders is. Bel ons gerust voor meer informatie.

Benieuwd naar de opties? Neem contact op

Wattstraat 28F,
2723 RC Zoetermeer

T 079 7850734
E info@jvdonderhoudsgroep.nl

  Ervaren schildersbedrijf met vakkundige schilders

  JvD Onderhouds Groep heeft ruim 35 jaar werkervaring. Met goed opgeleide schilders en materialen van de beste kwaliteit, levert ons schildersbedrijf u altijd eersteklas schilderwerk. Bovendien profiteert u in Woerden altijd van de volgende voordelen:

  • Afspraak = afspraak
  • 35 jaar werkervaring
  • Snel schakelen
  • 5 jaar garantie op schilderwerk
  schildersbedrijf JVD Onderhoudsgroep voor schilderwerk en renovatiewerk

  Schildersbedrijf nodig in Woerden? Vrijblijvende offerte

  Op zoek naar een gecertificeerde schilder? Voor eersteklas schilderwerk in Woerden? U kunt terecht bij ons schildersbedrijf. Dien gerust een offerteverzoek in via de button, dit is vrijblijvend! Verder zijn we ook bereikbaar op 079-7850734 of op ons mailadres info@jvdonderhoudsgroep.nl.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Powered by