Schildersbedrijf Zandvoort

Gerenommeerd schildersbedrijf Zandvoort

Wilt u een schildersbedrijf in Zandvoort? Neem dan contact op met JvD Onderhouds Groep. Ons bedrijf beschikt over het keurmerk “de betere schilder” en is beschikbaar voor binnen- en buitenschilderwerk. We helpen bedrijven en particulieren met grote een kleine schilderklussen. Verder gebruiken we alleen materiaal van A-kwaliteit en geven we altijd vijf jaar garantie op al ons schilderwerk. Neem gerust contact op met ons schildersbedrijf voor meer informatie of een offerte.

Schildersbedrijf Zandvoort voor al uw schilderwerk buiten en binnen voor particulieren en bedrijven

Dé schilder voor binnen en buiten

Reken voor al uw schilderwerk in Zandvoort op ons schildersbedrijf. Zowel uw binnen- als buitenschilderwerk is bij ons bedrijf in goede handen. Behalve goed, werken we natuurlijk ook veilig. Daarom beschikken al onze vakmensen over het veiligheidscertificaat VCA. Iedereen kan bij ons aankloppen: particulieren, bedrijven, VVE’s, scholen, verhuurders en ook woningcorporaties. We helpen u graag met:

35 jaar werkervaring

JVD Onderhoudsgroep 35 jaar werkervaring

5 jaar garantie

Snel schakelen

Afspraak = afspraak

JVD Onderhoudsgroep afspraken
Onderhoud houten trap en geverfde muren : trappengat afgezet lint

Binnenschilderwerk

In Zandvoort kunt u bij ons schildersbedrijf terecht om uw interieur op te frissen, te onderhouden of om dit een make-over te geven. Wij zorgen voor mooi geschilderde plafonds, muren, vloeren, trappen, deuren en kozijnen. Onze vakmensen werken met de verfroller en de kwast, maar kunnen ook latex spuiten. Met dank aan onze ervaren schilders en een goede planning is het karwei snel geklaard. U ondervindt dan ook nauwelijks tot geen hinder van onze aanwezigheid.

Voor al uw buitenschilderwerk

Laat ons ook het houtwerk aan de buitenzijde van uw huis of pand in Zandvoort schilderen. Dit beschermt het tegen de elementen en houdt het langer mooi. Gemiddeld is iedere vijf jaar een nieuwe laag verf nodig. Naast deuren, deurposten en kozijnen, schilderen we ook uw schuur, dakkapel en terrasoverkapping. Heeft u een ander verzoek? Vraag het gerust!

Schilderen, onderhoud en meer in Zandvoort

In Zandvoort levert ons schildersbedrijf u schilderwerk en meer. Ook stucwerk en de behandeling van houtrot behoort namelijk tot ons dienstenpakket. Daarnaast verzorgen we periodiek onderhoud voor woningen, appartementen en andere gebouwen. En ook voor mutatieonderhoud kunt u bij ons terecht. Bel ons vrijblijvend voor meer informatie.

Nooit meer vergeten om op tijd een schilder in te huren? Met gepland onderhoud in Zandvoort door ons schildersbedrijf, bent u verzekerd van goed onderhouden houtwerk. Hierdoor maakt uw woning of pand altijd een keurige indruk en houden uw deurposten en kozijnen het langer uit. Bel ons gerust voor meer informatie.

Benieuwd naar de opties? Neem contact op

Wattstraat 28F,
2723 RC Zoetermeer

T 079 7850734
E info@jvdonderhoudsgroep.nl

  Schildersbedrijf met ervaren schilders

  Voor uitstekende vastgoedzorg, neemt u contact op met JvD Onderhouds Groep. Met goed opgeleide schilders en materialen van de beste kwaliteit, levert ons schildersbedrijf u altijd topkwaliteit. U vraagt ons voor schilderwerk in Zandvoort, wij zorgen dat het in orde komt. Bovendien profiteert u altijd van deze fijne voordelen:

  • Snel schakelen
  • 35 jaar werkervaring
  • Afspraak = afspraak
  • 5 jaar garantie op schilderwerk

  Schildersbedrijf Zandvoort - professioneel schilderwerk voor particulieren en bedrijven

  Schildersbedrijf inhuren in Zandvoort? Vrijblijvende offerte

  Schildersbedrijf inhuren voor een schilderklus in Zandvoort? Wij helpen particulieren en bedrijven. Via de button vraagt u snel een gratis offerte aan. Voor vragen belt u ons op 079-7850734 of mail ons op of info@jvdonderhoudsgroep.nl.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Powered by