Schildersbedrijf Zeist

Schildersbedrijf Zeist – 5 jaar garantie op schilderwerk

Wilt u een schildersbedrijf inschakelen voor een schilderklus in Zeist? Neem dan contact op met JvD Onderhouds Groep. U kunt ons inschakelen voor binnen- en buitenschilderwerk door een gecertificeerde schilder. We nemen grote en kleine klussen aan van zowel particulieren als bedrijven. Voor de beste kwaliteit gebruiken we alleen materiaal van A-kwaliteit. En we leveren standaard vijf jaar garantie op ons schilderwerk. Wilt u meer weten? Bel ons schildersbedrijf gerust.

Schilderbedrijf Noordwijk en Zoetermeer. Bordje JVD Onderhouds Groep bij ingang

Eersteklas schilderwerk nodig?

Met ons schildersbedrijf huurt u echte vakmensen in. Uw muren, plafonds en houtwerk zijn bij ons bedrijf in goede handen. Zoals u mag verwachten, zijn we ook gecertificeerd. Behalve goed, werken we daarom ook veilig en verantwoord. Wij helpen iedereen. Behalve particulieren en bedrijven, zijn dus ook gemeenten, de woningbouw, VVE’s en andere partijen in Zeist van harte welkom. We helpen u graag met:

35 jaar werkervaring

JVD Onderhoudsgroep 35 jaar werkervaring

5 jaar garantie

Snel schakelen

Afspraak = afspraak

JVD Onderhoudsgroep afspraken
Houtrot reparatie en schilderwerk

Binnenschilderwerk nodig?

Wilt u binnen iets laten schilderen? In Zeist neemt u hiervoor contact op met ons schildersbedrijf. Onze schilders zorgen voor mooie geschilderde muren, plafonds, kozijnen, trappen, vloeren en behangwerk. We werken niet alleen met de verfroller en met de kwast, maar kunnen ook latex spuiten. Onze schilders werken goed, maar ook snel en georganiseerd. Zo kunt u binnen no-time genieten van een mooi geschilderd huis of pand.

Voor al uw buitenschilderwerk

Wij staan ook voor u klaar voor het buitenschilderwerk van uw woning, appartement of bedrijfspand. Hierdoor is het beschermd tegen het weer en blijft het langer mooi. Schilderwerk in de buitenlucht moet gemiddeld om de vijf jaar worden herhaald. Behalve uw deuren, deurposten en kozijnen, schilderen we ook ander houtwerk, zoals uw schuur, schutting en carport. Uw verzoek, wij schilderen het!

Schilderen, onderhoud en meer in Zeist

Ook periodiek onderhoud aan uw pand in Zeist of het opknappen tussen twee huurders in, kunt u overlaten aan ons schildersbedrijf. Naast schilderen kunnen we namelijk ook houtrot voor u behandelen en muren en plafonds stucen. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Benieuwd naar de opties? Neem contact op

Wattstraat 28F,
2723 RC Zoetermeer

T 079 7850734
E info@jvdonderhoudsgroep.nl

  JvD Onderhouds Groep: ervaren schildersbedrijf

  JvD Onderhouds Groep is dé specialist in schilderwerk. Ons schildersbedrijf staat voor een goede service en maakt daarom altijd gebruik van producten van hoge kwaliteit en goed opgeleide schilders. Huur ons in Zeist in voor schilderwerk. Andere pluspunten zijn:

  • 5 jaar garantie op schilderwerk
  • 35 jaar werkervaring
  • Snel schakelen
  • Afspraak = afspraak
  Onderhoud huis achterkant raamkozijn steiger spandoek

  Contact schildersbedrijf Zeist

  Heeft u behoefte aan een gecertificeerde schilder voor vakkundig schilderwerk in Zeist? Dan neemt u contact op met ons schildersbedrijf. Via de button vraagt u eenvoudig een gratis offerte aan. Verder zijn we ook telefonisch bereikbaar via 079-7850734 of mail ons!

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Powered by