Schildersbedrijf Hoofddorp

Schildersbedrijf Hoofddorp – Voor bedrijven en particulieren

Zoekt u een schildersbedrijf in Hoofddorp? JvD Onderhouds Groep levert altijd eersteklas schilderwerk. Ons bedrijf is gecertificeerd en is beschikbaar voor binnen- en buitenschilderwerk. Zowel particulieren als bedrijven kunnen ons inschakelen voor grote en kleine projecten. Verder bent u bij ons altijd verzekerd van vijf jaar garantie op schilderwerk en het gebruik van A-klasse materialen. Neem vrijblijvend contact op met ons schildersbedrijf voor vragen of een gratis offerte.

schilderwerk

Dé schilder voor binnen en buiten

Ons schildersbedrijf is beschikbaar voor elke schilderklus in Hoofddorp. We nemen grote en kleine klussen aan en leveren altijd eersteklas schilderwerk. Uiteraard beschikken al onze schilders over een veiligheidscertificaat. Behalve goed, werken ze dus ook veilig en verantwoord. Iedereen kan bij ons aankloppen: particulieren, bedrijven, VVE’s, scholen, verhuurders en ook woningcorporaties. We helpen u graag met:

35 jaar werkervaring

JVD Onderhoudsgroep 35 jaar werkervaring

5 jaar garantie

Snel schakelen

Afspraak = afspraak

JVD Onderhoudsgroep afspraken
Schilderbedrijf Noordwijk. Schilderwerk sausen muren kleurtje

Binnenschilderwerk

Wilt u binnen iets laten schilderen? In Hoofddorp kunt u dan terecht bij ons schildersbedrijf. Wij schilderen onder andere kozijnen, muren, behang, plafonds, vloeren en trappen. We werken niet alleen met de verfroller en met de kwast, maar kunnen ook latex spuiten. Met dank aan onze ervaren schilders en een goede planning is uw schilderklus snel afgerond. U kunt dan ook snel genieten van uw opgeknapte interieur.

Buitenschilderwerk

Met buitenschilderwerk kunnen we het hout aan de buitenzijde van uw huis of bedrijfspand in Hoofddorp voor u in de verf zetten. Zo is uw houtwerk beter bestand tegen het gure buitenweer en blijft het langer mooi. Buitenschilderwerk moet ongeveer om de vijf jaar worden vernieuwd. We schilderen deuren, deurposten, kozijnen, uw tuinhuis, schutting en terrasoverkapping en nog veel meer. U vraagt, wij schilderen!

Schilderen, onderhoud en meer in Hoofddorp

U kunt in Hoofddorp behalve voor eersteklas schilderwerk ook bij ons terecht voor stucwerk en de behandeling van houtrot. Ook met reparatieonderhoud kunnen wij u helpen. Om uw woning of pand in goede conditie te houden of om dit snel gereed te maken voor de verhuur. Bel ons vrijblijvend voor meer informatie of vraag een gratis offerte aan.

Benieuwd naar de opties? Neem contact op

Wattstraat 28F,
2723 RC Zoetermeer

T 079 7850734
E info@jvdonderhoudsgroep.nl

  JvD Onderhouds Groep: gerenommeerd schildersbedrijf

  Goede schilder nodig? JvD Onderhouds Groep kan u helpen. Met goed opgeleide schilders en materialen van de beste kwaliteit, levert ons schildersbedrijf u altijd vakwerk. Of het nu gaat om onderhoud, een reparatie of een make-over in Hoofddorp: u kunt op ons rekenen. Bovendien profiteert u altijd van deze fijne voordelen:

  • 35 jaar werkervaring
  • Snel schakelen
  • Afspraak = afspraak
  • 5 jaar garantie op schilderwerk
  JVD Onderhoudsgroep aanhanger met bedrijfsbus

  Contact schildersbedrijf Hoofddorp

  Heeft u behoefte aan een gecertificeerde schilder voor eersteklas schilderwerk in Hoofddorp? Dan neemt u contact op met ons schildersbedrijf. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via de button. Ook kunt u ons bellen op 079-7850734 of mailen op info@jvdonderhoudsgroep.nl.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Powered by